Olika typer av kvinnors Siffror

November 3

Olika typer av kvinnors Siffror


Varje person är född med en grundkroppsbyggnad, även kallad kroppstyp eller siffra. Kost och motion kan hjälpa ändra den, men den grundläggande strukturen inte ändras. Om inga två kvinnor är exakt likadana, det finns fyra generella typer av kvinnors siffror.

Banan

Banan siffra, även känd som "rak" eller "härskare" är i allmänhet rektangulär utan en definierad midja. De med en atletisk kropp, mindre byst storlek och tonade armar ofta passar in i denna kategori. Om din midja mäter mindre än 9 inches mindre än din byst eller höfter, du banan formas.

Päron

Päronträd figuren ser ut som en omvänd triangel - mindre vid toppen, med vid botten. Päronformade kvinnor har ofta en mindre byst och bära det mesta av sin vikt i sina höfter, lår och botten. Generellt höfterna är mer än 2 inches större än bysten och midjan ca 9 1/2 inches mindre.

Äpple

Äpplet siffra är motsatsen till päron - bredare upptill, mindre nedtill. Kvinnor som är äppelformade har bredare axlar, större byster och smalare höfter. De tenderar också att bära huvuddelen av sin vikt i sin midsection.

Timglas

Timglaset siffra är trogen sin namne; bysten och höfterna är ungefär samma storlek, med en liten midja. En kvinnas siffra anses vara en "perfekt timglas" om skillnaden mellan hennes byst och midjemått och midja och höft mätningar är åtminstone 9 inches.


  

Kommentar