Hur får de bästa erbjudanden eller en rabatt på en hyrbil

July 23

Hur får de bästa erbjudanden eller en rabatt på en hyrbil


När jag behöver en jag vill alltid få de bästa erbjudandena på hyrbil. Det tar lite forskning, men det är värt det. Du kommer att spara pengar.

Instruktioner

1 Välj en bil TYPE - Du måste först välja vilken typ av bil du vill hyra. Om du inte har biltypen du inte kommer att kunna på ett tillfredsställande sätt jämföra priser. Du behöver inte välja exakt vilken typ av bil bara plocka från de grupper som biluthyrning erbjudandet såsom kompakt, medelstora, minibussar etc.

2 Få offerter - Jämför offerter från olika biluthyrnings webbplatser som Avis, Budget, Thrifty, etc. När du har en god uppfattning om prisintervallet för din biltyp du kan gräva efter en djupare rabatt eller affär. Se till att du ta reda på den totala med alla avgifter och kostnader ingår så att du exakt kan jämföra. Jag skulle rekommendera försäkringen de erbjuder för bilen. Även om din försäkring täcker du, är det mycket lättare att gå med deras försäkring, eftersom om det inträffar en olycka, du kan inte göra något om du har köpt biluthyrare försäkring.

3 KONTROLLERA PRICELINE - Nästa du bör kontrollera med priceline.com. Ta det lägsta pris som du hittade med dina citat från biluthyrningsföretag och begära en offert från priceline. Jag skulle försöka $ 5-10 mindre per dag på priceline. De bör ge dig en total med alla avgifter. Du kan inte bara gå genom per dag kurs eftersom priceline.com verkar komma upp med många andra avgifter. Du måste kontrollera den totala. Detta är viktiga steg i hur man får de bästa erbjudandena eller en rabatt på hyrbil.

4 Ytterligare affärer - Om du fortfarande inte övertygad om att du har det lägsta priset, typ "hyra rabatt bil (infoga stad här)" i sökmotorn. Du kanske kan hitta en oberoende biluthyrare som ger dig en bättre affär. Lite forskning och du kommer att räkna ut hur man får de bästa erbjudandena eller en rabatt på hyrbil.


  

Kommentar