Flyg Regler rörande Champagne i ditt incheckade bagage

May 26

Flyg Regler rörande Champagne i ditt incheckade bagage


Din semester i Frankrike har varit stort, med promenader längs Seine, på morgonen smärta au chocolat på caféet och, naturligtvis, Champagne. Fantastiska årgångschampagne som du aldrig skulle hitta i USA, åtminstone inte billigare än ett hus betalning. Den perfekta lösningen är då att ta tillbaka i bagaget. Men föreskrifter om att flyga med alkohol, inklusive champagne, varierar beroende på flygbolaget du tar.

Transportation Security Administration

TSA är inte ett flygbolag, men dess regler trumf de individuella bärare, så du måste vara medveten om dess regler. Lyckligtvis är vin --- inklusive champagne, som är mousserande vin --- tillåts ombord, så länge det är i ditt incheckade bagage.

american Airlines

Alkoholhaltiga drycker, inklusive champagne, är tillåtna i incheckat bagage, men du bör hålla Champagne i detaljhandelsförpackningar.

United Airlines

Uniteds regler är lite strängare. Glasflaskor måste inneslutas i form överensstämmande skumplast.

British Airways

Alkoholhaltiga drycker med mindre än 24 procent alkohol, som innehåller champagne, är tillåtna i bagaget utan begränsningar.

Delta Air Lines

Delta har inga begränsningar för Champagne, men det måste vara i detaljhandelsförpackningar ska tillåtas.

andra

Många flygbolag, inklusive US Airways, Air France, Air India och Icelandair, gör ingenting om alkoholrestriktioner på sina flygningar. Men andra flygbolag flyger mellan USA och Frankrike. Du kan få kontaktinformation för de flesta flygbolag världen över på webbplatsen Smarter Travel på www.smartertravel.com/airfare/directory/.

En sak att tänka på är viktgränsen för incheckade väskor, som varierar mellan 50 och 70 pounds, beroende på flygbolag och din serviceklass. Ett par tunga gröna flaskor champagne skulle kunna driva dig över gränsen, vilket kan medföra en brant avgift.


  

Kommentar