Säker Jumping Ball för hundar

May 23

Säker Jumping Ball för hundar


Om du har en hund som älskar att hoppa för bollar, kanske du tror att en tennisboll är säker för lek. Men tennisbollar, och vissa andra typer av bollar, kan skada eller till och med döda din hund. Att välja en säker boll för din hund är inte enkel sak verkar. Ta din hunds storlek, tugga vanor och hur han spelar i beaktande när man väljer en.

storlek Counts

Små hundar som inte är tuffa chewers kommer att njuta av både hårda och mjuka gummikulor. Om hunden är en bygel, välj en hårdgummi boll att studsa. Dessa bollar är hållbara och svåra att tugga upp, men att välja rätt storlek för din hund. En boll som är för liten för en stor hund kan fastna i sin käke eller orsaka en kvävningsrisk, särskilt en våt gummiboll. En liten hund kommer att förlora intresset för en stor boll som han inte kan förstå med munnen.

Säkra tennisbollar

Tennisbollar gjorda för hundar är bra för hoppare. De är tillverkade av slitstark, icke repande material som hundar kan tugga utan att bära sina tänder ner. Dessa bollar innehåller Squeakers också, att lägga till hundens njutning. De studsar bra och stå upp till och med tuffa chewers.

Överväga att köpa en boll launcher för en hund som älskar att hoppa. En programstartare ger mer distans och höjd för en hoppande hund. Dog tennisbollar och några hårda gummibollar fungerar bra med de flesta raketer.

interaktiva spel

Kong-typ bollar är tilltalande eftersom de kan laddas med fyllning såsom jordnötssmör, yoghurt eller fester. De är gjorda av slitstarkt, hårt gummi som är tufft för en hund att tugga upp, även om vissa hundar hantera. Vakt mot en hunds intag små bitar av gummi från dessa eller en boll, och inte lämna en hund som tuggar utan tillsyn.

Bollar att undvika

Stora hundar som älskar att spela bollen kan bära sina tänder ner på tennisbollar, äter täck på bollarna, blir sjuka från tandköttet används för att limma ihop bollarna eller färgämne som används i höljet. När en stor hund tuggar bollen ner, kan det fastna på baksidan av sin mun.

Om din hund tuggar på sina leksaker eller äter dem, undvika bollar med stora hål i dem. Hundar kan få sina tungor fast i hålen i dessa typer av bollar.

Om din hund äter leksaker, undvika mjuka bollar med Squeakers. Den squeaker kan orsaka stopp i hundens tarm om han sväljer det.


  

Kommentar