Hur man grillar en Tender Steak New York Strip Steak Utan Marine

May 30

Hur man grillar en Tender Steak New York Strip Steak Utan Marine


Grilla ett anbud New York remsor biff utan en marinad börjar med att välja en väl marmorerad nedskärning av kött. Marmorering, intramuskulärt fett som rinner genom kött i streck, är ett tecken på en hög kvalitet biff, och bidrar mycket eftertraktade ömhet uppskattad av grillmästare. Vanligtvis finns i marknaden formulär märkt "USDA Prime" remsor med ett överflöd av marmorering är alltid mer anbud än de märkt "val" eller "Select". Det finns dock tre sätt att öka biff ömhet: kemiska tenderization, som i marinader, en tillagningsmetod fuktig värme, såsom bräsera; och mekanisk tenderization, uppnås med ett kök klubba.

Instruktioner

1 Placera remsan stek på skärbräda och skär en bit om plastfolie tillräckligt stor för att täcka biff och skärbräda. Placera plastfolie över biff och skärbräda.

2 Peka på remsan med den sida av klubba som har höjt rattar flera gånger. Använda ljus, ögna slag att undvika skador på biff. Ta bort plastfolie och låt stek att nå rumstemperatur.

3 Justera värmen i grillen till medium, lock och låt det värme i 15 minuter. Om du använder en kolgrill, värm grillen med hjälp av 25 briketter.

4 Krydda biff smak och placera den på grillen. Koka band för 10 minuter eller tills den har en innertemperatur på 130 grader Fahrenheit för medellång-sällsynta. Grill stek i 12 minuter eller tills den har en innertemperatur på 140 grader Fahrenheit för medium och 14 minuter eller 160 grader Fahrenheit för well-done.

5 Ta biff från grillen, placera den på en tallrik och täck den löst med aluminiumfolie. Göra det möjligt för remsan att vila i fem minuter före servering.

Tips

  • Håll ett vakande öga på din biffar så att de inte brinner.
  • Tvätta alltid händerna noggrant vid hantering av rått kött.

  

Kommentar