Hur köper jag bakplåtspapper?

September 12

Hur köper jag bakplåtspapper?


Vardagliga kockar är förtrogen med de disponibla papper som används för matlagning: aluminiumfolie, vaxpapper, hushållspapper och plastfolie. Var och en av dessa har sina nackdelar, från oförenlighet folien med mikrovågsugn till oförenlighet de andra tre med ugnen. Bakplåtspapper är mer hållbara och mångsidig än dessa alternativ och är en bekväm papper både förbereda ditt recept och laga det i ugnen. Om du har aldrig provat pergament, kan du vara några måltider från en matlagnings uppenbarelse.

Instruktioner

1 Hitta en plats som säljer bakplåtspapper. Moderna kockar kan upptäcka färre butiker lager bakplåtspapper än gjorde i det förflutna. Starta din sökning på din lokala mataffär; det bör läggas på hyllan med aluminiumfolie och plastfolie. Du kan också prova gourmet köksredskap butiker och märkes återförsäljare som Home Depot och Bed, Bath & Beyond. Tala med en butikschef om du inte kan se papperet på hyllan.

2 Kontakta ett varumärke tillverkare av bakplåtspapper. Om du inte kan spåra bakplåtspapper ner med en butik till butik ökning, kontakta produktvarumärke och be om specifika butiker som beståndet produkten. Företaget skulle också kunna ge dig speciella beställningsinformation och produktanvändnings förslag. Från och med juli 2011, är Reynolds ett varumärke som säljer bakplåtspapper.

3 Välj pergament med den typ av beläggning du föredrar. Det är pergament är silikonbeläggning som hindrar den från att brinna upp till temperaturer på 400-450 grader Fahrenheit. Vissa pergament kommer att annonsera att det är också Quilon fritt, vilket gör det mindre skadliga för miljön. Quilon innehåller krom som är giftig när uppvärmd. Du kan också välja mellan blekt och icke-blekt pergament av miljöskäl. Vissa pergament är också kosher.

4 Välj storleken och mängden av pergament du vill köpa. Kök eller bakning leverans butiker kommer att sälja i större mängder än din lokala snabbköpet, och dessa stora storlekar kommer att bli mer kostnadseffektiv än små rullar. För enkelhetens skull kan du också köpa färdigskurna storlekar och former, lämpliga för fyrkantiga, rektangulära eller runda plåtar och kastruller. Om det är en bättre affär att köpa flera stora ark, kan du välja att göra så och skär dem i de former som du behöver.


  

Kommentar