Malta Bus Tours

February 8

Malta Bus Tours


I hjärtat av Medelhavet är de tre öarna som utgör nationen Malta. Känd för sin historia och eklektisk kultur, är Malta full av platser av intresse - från palats och katedraler till marknader och livliga byar.

Turistbuss Trips

Dubbeldäckare inte infördes till Malta 2006. Sedan dess har dessa bussar blivit en viktig del av turistnäringen. Flerspråkig, berättad turer av den norra sidan av Malta, den södra sidan och natten turer. Andra tillhandahåller besök och runt Gozo och Comino, Maltas mindre öar. Priserna varierar beroende på längden på tur. Var noga med att kontrollera tillgängliga dagar som söndagar i allmänhet har begränsad service.

offentliga bussar

Mer adventuresome resenärer kan njuta av att lära sig navigera bussar Maltas. Billigare och mer regelbundet tillgängliga, bussar reser hela stora ön Malta. Rutter kan vara komplicerat, men beväpnade med en buss karta och guidebok, bussar ger tillgång till maltesiska liv liksom landets attraktioner.

Kommer dit

Malta International Airport har förbindelser till större delen av Europa. Bussar förbinder flygplatsen till de större städerna, och vissa hotell erbjuda transfer. Båt färjor ansluta ön till Sicilien också.


  

Kommentar