Designer tyg för barn

February 10

Designer tyg för barn


När barn föds du brukar vilja välja ett tema för att dekorera sin barnkammare. Du kan också njuta av att hitta tyg som gjorts av populära barn designers. När barnen växer och börja utveckla sina egna personligheter, de brukar göra det känt att du vad de gör eller inte gillar. Vissa barn älskar populära figurer medan en annan kanske gillar blommor eller ljusa färger.

John Deere Fabric

John Deere är känd för catering till mäns behov, men nu de utformar tyg för små pojkar och ja, små flickor också. Deras tyger är perfekta för sängkläder, tapeter och kläder. De omfattar gårdar, traktorer och rådjur. De finns i flera färger inklusive rosa blandas med hjärtan, ränder och plädar.

Anna Griffin tyg

För små flickor, är ingenting sötare än en av de många blommönster av designern Anna Griffin. Hon kombinerar rosor med ränder och pasteller ökade kakel mönster som en del av sin portfölj. Hon gillar också djur och har skapat en nyhet cirkus tyg, rosa apa tyg och studsande kaniner. Hon har en gåva för att översätta gamla världen design i modern mixa och matcha mönster. Hennes mönster kan hittas på många försäljningsställen och on-line tyg butiker inklusive warmbiscuit.com.

Caleb Gray Tyg

Caleb Gray är en illustratör som har fört sin fantasi för att tyg design. Han skapar färgstarka karaktärer och använder berättelser om fantastiska platser för att skapa material som barnen älskar. Han har skapat en sötsaker tyg samling som inkluderar muffins, popsicles, cirklar, stjärnabristningar och mer samt ett spår tyg samling som inkluderar läckra och groovy mönster i olika paletter. Hans motiv kan hittas på calebgraystudio.com.

Ann Kelle Tyg

Ann Kelle skapar färgstarka, färska och modern design som kan hittas på ett antal artiklar på Target, Barnes and Noble och Robert Kaufman tyger. Hon älskar stora ljusa blommor och geometriska mönster. Hennes tyg finns på många online-tyg butiker inklusive fabric.com, hartsfabric.com och många andra.

Darlene Zimmerman tyg

Darlene Zimmerman är känd som Feed Sack Lady. Hon är en textil historiker och får sin inspiration från vintage textilier. Hon har designat tyg för Chanteclaire och för närvarande designar nya tyg linjer med Robert Kaufman Co Du kan hitta sina dyrbara tygdesigner på warmbiscuit.com, grandmasattic.com och flera andra. Hon har ett klädstreck Club som du kan gå.


  

Kommentar