Var Hundar Från Djuraffärer ifrån?

February 8

Hundar från djuraffärer kommer från kommersiella hunduppfödare och valp fabriker. Ansvariga uppfödare skulle aldrig överväga att placera en valp till salu i en butik. Var försiktig när man köper detaljhandels valpar.

Härstamning

American Kennel Club (AKC) register inte hålls om en djuraffär valp härstamning. AKC håller strikta riktlinjer för avel, men de flesta kommersiella uppfödare komma runt detta genom att registrera djuret med en av flera nyare "föreningar" som utvecklats för att undvika AKC: s högre standard.

Hälsoproblem

Annat än grundläggande USDA (United States Department of Agriculture) skott ges till djuraffären hundar, ingen genetisk testning görs på föräldrarna att se huruvida hälsoproblem kommer att föras vidare till deras avkomma. USDA behandlar alla djur som boskap i stället för husdjur, och därför dess normer är mycket lägre.

köparen Kvalificerings

En butik kommer att sälja en valp till någon som kan betala för det. En uppfödare, å andra sidan, endast kommer att sälja en valp till någon som är väl lämpad att ta hand om det.

beteendeproblem

De flesta butiks valpar togs bort från sina mödrar före sju veckors ålder, innan mödrar har fullt utbildad dem på inte bita. Valparna tenderar därför att kväva och bark överdrivet för att få uppmärksamhet.

inbrott problem

Många butiks valpar är svårare att rumsren, eftersom de har lärt sig att befria sig i sina lådor.


  

Kommentar