Hur man gör hemmagjord Fruitcake recept

January 23

Hur man gör hemmagjord Fruitcake recept


När folk hör av fruktkaka, en hel del av dem gör ett ansikte. Fruitcakes behöver inte vara det fruktade gåva som blir vidare fram och tillbaka varje år. Om den görs på rätt sätt, kan en fruktkaka vara ett av de mest fuktiga och läckra kakor du någonsin in i munnen. Baka dina vänner och familj en hemlagad fruktkaka i år och titta på deras ansikten lyser upp i förvåning eftersom de äter denna underbara dessert. Fruktkaka recept är goda nog att bakas som helst på året.

Instruktioner

Hur man gör hemmagjord Fruitcake recept

1 Värm ugnen till 300 grader Fahrenheit. Smörj botten och sidor av en limpa pan med bakning spray och sedan linje den med aluminiumfolie.

2 Hacka mandeln tills du har ¾ cup och sätta i en liten skål. Också hacka kanderad frukt i små bitar och lägg ¼ kopp varje i en liten skål.

3 Sätt 2 ¼ koppar mjöl, 2 tsk. bakpulver och 1/8 tsk. salt i en skål.

4 Ta ½ kopp smör och en kopp socker och blanda tillsammans i en skål. Vispa socker och smör tillsammans pösigt. Lägg till tre ägg, blanda väl efter varje ägg. Nästa, tillsätt 1 tsk. vanilj och mandel extrakt och blanda väl.

5 Tillsätt mjölet till blandningen smör och sedan ½ kopp mjölk och blanda ihop. Tillsätt kanderad frukt och hackad mandel till smeten och rör ihop.

6 Häll blandningen i limpa pan och ställ in i ugnen. Grädda i 90 minuter eller tills en införd tandpetare kommer ut rena. Ta ut och låt sitta minst 10 minuter före servering.

Juice Soaked fruitcaken

7 Värm ugnen till 300 grader Fahrenheit. Smörj en limpa pan och linje med aluminiumfolie.

8 Hacka kanderad frukt och mandel i mindre bitar och ställ åt sidan.

9 Sätt 2 ¼ kopp allrengöringsmedel mjöl, 1 tsk. bakpulver, 1/8 tsk. salt, muskot och ingefära i en skål.

10 Kräm tillsammans ½ dl smör och en kopp socker. Lägg till tre ägg, slå efter tillsats. Också lägga till 1 tsk. vanilj till smörblandningen och blanda väl.

11 De torra ingredienserna till blandningen och blanda ihop. Därefter till kanderad frukt och mandelbitar till smeten.

12 Sätta smeten i en limpa pannan och ställ i ugnen. Låt grädda i ca 90 minuter. Kontrollera för att se om det görs genom att sätta in en tandpetare i mitten av fruktkaka. Om tandpetare kommer ut rena, har det gjort.

13 Ta ur pannan och låt svalna helt på galler. Häll en liten mängd fruktjuice av ditt val över fruktkaka. Därefter linda helt i aluminiumfolie och förvara bort för ett par veckor. Servera och njut.


  

Kommentar