Hur man sköter om en 55-Gallon Fish Tank

October 14

Om du planerar att odla fisk, måste du ett akvarium. Det finns flera faktorer att tänka på när man väljer en tank för dina undervattens husdjur, mängden fisk, placeringen av tanken i ditt hem och pris. En 55-liters akvarium är ett bra val för nybörjare eftersom den inte innehåller alltför mycket vatten och är ganska lätt att ta hand om.

Instruktioner

1 Kontrollera tanken termometer. En temperaturändring kan orsaka infektioner eller hjälp att sjukdomen sprids. De flesta fiskar är bra i vatten från 75 till 82 grader Fahrenheit. Några mer exotiska fiskar kan kräva en annan temperatur, så fråga innan du köper dem.

2 Rengör vattenfilter och pumpar en gång i veckan för att minska halterna av nitrat, en naturligt förekommande följd av nedbrytningen av fiskavfall. En hög nitrathalten kommer att skada din fisk.

3 Utför en mer grundlig rengöring en gång varannan vecka. Skrubba glaset med en alger pad, ersätta hälften av vattnet i tanken med färskt, avklorerat vatten, vakuum grus och rengör alla alger eller skräp från stenar och växter.


  

Kommentar