Hur man avbryter en flygbiljett och få din kredit

October 15

Så du går på en resa och inser att du bokat fel flygning eller du kan inte gå nu, eftersom du förlorat ditt jobb eller om du har en viktig händelse att närvara. Köpte du resa försäkring? Du kan rädda en del av dessa pengar, även utan resa försäkring.

Instruktioner

1 Trip Försäkring. Du borde verkligen bara överväga resa försäkring om du spenderar en massa pengar på flygbiljetter och du är i dange av en nödsituation, som att ha en sjuk familjemedlem. De flesta människor inser inte att resa försäkring betyder inte att du kan avboka din resa av någon anledning. Läs det finstilta, oftast tar det en svår situation att få din resa försäkringspengarna.

2 Avbryta en köpt flygning. De flesta av de stora transportörerna kan du avbryta en flygning ända fram till den starttid för en $ 150 avgift. Om du avbokar inom 24 timmar från köpet, behöver du inte betala några avgifter. Ibland är inte alltid möjligt, så att du kan avbryta din flygning. Om du flyger på charter eller mindre flygbolag, kan avgifterna vara lägre. Allegiant Air erbjuder Trip Flex för $ 15 och du kan ändra din biljett. Tänk på att $ 150 kommer på baksidan slutet av din flight, mening, du får inte återbetalas $ 150, du får en kredit för skillnaden på en framtida flygning på samma flygbolag.

Så det bästa sättet att få din kredit är resa igen på samma flygbolag med en biljett som är ungefär samma pris. Eventuella avgifter över det ursprungliga priset blir uppsatt på den nya biljetten.

3 En annan punkt. Rese undantag är ett annat sätt att ändra en biljett utan påföljd. Detta kan ske i händelse av områdets väderproblem, såsom stormar, översvämningar, bränder och andra naturkatastrofer. När detta händer kontrollera flygbolag webbplats för tillkännagivandet och ringa och boka om. Detta är en bra att komma ut flygningar, när du är osäker på om du ska resa.

Du kan också betala dubbla priset för en vanlig biljett till återbetalnings alternativet. Detta kan vara en lätt överdrift, men de flesta gånger, återbetalningsbara biljetter är ganska lite mer - så du är bäst av att se till att du resa är bra att gå spärra en större olycka.

Tips

  • Var noga med att avbryta innan dagen för resan
  • Trip försäkring är ett slöseri om du inte har en nödsituation

  

Kommentar