Hur man skiljer Anthentic Louis Vuitton handväskor från Replica Louis Vuitton Väskor

August 14

Hur man skiljer Anthentic Louis Vuitton handväskor från Replica Louis Vuitton Väskor


Louis Vuitton väskor är ett sätt uttalande som är lätt att replikeras. Dessa falska påsar kan passera lätt för den äkta varan, såvida inte konsumenten vet exakt vad man ska leta efter. Några tecken kan skönjas med en snabb blick; andra tar lite undersökning av själva produkten.

Instruktioner

Sätt att identifiera en Counterfiet Bag

1 Falska påsar kommer ofta idrotten en karakteristisk etikett, en rund plastbricka med en brun "LV" tryckt på den och är fäst vid påsen med en vit sträng med en utskuren del av logotypen (ofta matchning tyget av påsen) fäst vid den.

2 Ett säkert tecken på att en påse är en bluff är när tyget lining det inre av påsen är av lägre kvalitet. Det kommer att vara fodrade med falska tan eller brun mocka, eller i vissa fall, plast. Autentiska påsar kommer att ha en interiör som kommer att skilja sig med varje stil av väskan, men tygerna är aldrig billig eller falska.

3 Om påsen har plast över remmarna och handtag, är det utan tvivel en replik. Lädret som används för banden med en verklig Louis Vuitton väska är inte förseglade, att uppmuntra dess oxidation. Detta resulterar i läder fördjupa sin färg till en rik guld- honung.

4 Kontrollera att väskan är en verklig stil som Louis Vuitton produceras. Om inte, då är det en bluff.

5 Hårdvaran på en verklig väska är gjord av antingen mässing eller guldmetall. Undvik påsar med hårdvara av plast målade för att likna gold.The blixtlås ska ha bokstäverna "LV" tydligt tryckt på etiketten.

6 Logotypen "LV" tryckt på Louis Vuitton väskor är alltid uppradade. Om de är lutade eller i proportion på ena sidan, är detta ett tecken på en bluff. Också, på autentiska påsar, kommer de logotyper vara upp och ner på en sida av påsen.

Tips

  • Om du vill köpa replika, kontrollera bra banor att köpa, priset inte över $ 200
  • Om du vill köpa replika, kontrollera bra banor att köpa, priset inte mer än $ 200, du inte köpa mer än $ 200 med en replika handväska.

  

Kommentar