Gör det själv aluminium ytterväggar Reparationer för en RV

November 7

Gör det själv aluminium ytterväggar Reparationer för en RV


Det finns två typer av aluminium ytterväggar på en RV. Den första typen är en aluminium hud som de om en luftström RV. Dessa paneler är svåra att ersätta eller reparera eftersom hela huden måste bytas ut och svetsas samman. Endast en professionell butik kan göra denna typ av reparation. Den andra stilen av aluminium sidospår kommer i paneler som är 10 till 18 inches bred och upp till 40 fot lång. Dessa paneler köps genom en RV återförsäljare och är billiga och lämpar sig för en DIY projekt.

Förberedelse

Aluminiumpaneler installeras nerifrån och upp. Om din skada är den fjärde panelen från botten, botten tre paneler måste tas bort först, med början längst ner och arbeta dig upp RV. Alla dörrar, paneler, fönster, ramar, ljus, butiker och intag tjänster som går genom någon av panelerna måste avlägsnas innan du tar bort de aluminiumpaneler.

verktyg

Gör det själv aluminium ytterväggar Reparationer för en RV

Använd handskar om att arbeta med aluminium.

Använd alltid handskar när du arbetar med aluminiumplåt. Hyr eller låna en industriell häftapparat och en aluminiumkärare. Bygg-lim, silikon sealer och butyltejp är andra punkter som krävs för att slutföra reparationen. Ta bort paneler, lampor och andra föremål från RV med en skruvdragare eller skruvmejsel.

Installation

Skär aluminium sidospår till den storlek som krävs. Det är oerhört viktigt att inte böja panelerna eftersom detta kommer att leda till permanent förvrängning och lämna veck i sidospår när den är installerad. Placera panelerna tillbaka på RV i samma ordning som du tog bort dem. Panelerna skär varandra. Installera den första panelen genom limning eller häftning den till RV. Om mer än en panel avlägsnades, installera den andra panelhopkopplande botten hos den andra panelen över toppen av den nedre panelen. Täta hörn och ändstycken med butyltejp.

Slutgiltiga justeringar

Slutföra installationen genom att installera alla paneler, ljus, trim, dörrar, fönster och betjäningsställen. Täta runt kanterna av varje område med butyltejp eller kisel tätningsmedel. Ta bort överflödigt band och tätningsmedel med en skruvmejsel. Använd inte ett blad eftersom detta kan skära in i aluminium ytterväggar och orsaka permanenta skador. Om aluminium är målat, sedan matcha tätningsmedlet till färgen på färgen.


  

Kommentar