Disney Florida Information

December 20

Disney Florida Information


Walt Disney World Resort i Orlando, Florida är en av världens mest populära semesterorter. Det är hem till ett urval av hotell teman, två vattenparker, fyra temaparker och många attraktioner, affärer, nöjen och restauranger.

Theme Park Historia

Det finns fyra temaparker på Walt Disney World Resort. Walt Disney World öppnade 1971 med en temapark som kallas Magic Kingdom. Epcot Theme Park öppnades 1982, var Disney MGM Studios sattes 1989 och Animal Kingdom Theme Park öppnades 1998.

Resort hotell

Valet av hotell i Walt Disney World Resort passar en mängd olika budgetar och teman. Disney erbjuder lyxiga villor, campingplatser och deluxe, måttlig och värde resort hotell.

äventyrsbad

Walt Disney World Resort för vatten äventyr erbjuder Typhoon Lagoon och Blizzard Beach äventyrsbad.

Shopping & Dining

Förutom butiker och restauranger som ligger under varje nöjespark och i varje hotell, har anläggningen också två nöjesdistrikt - Disneys Boardwalk och Downtown Disney. Var och en av dessa platser har ett brett utbud av butiker och restauranger.

andra attraktioner

Ytterligare attraktioner på Walt Disney World omfattar fyra prisbelönta golfbanor, en minigolfbana, ESPN Wide World of Sports Complex, Cirque du Soleil, spa, den Bibbidi Bobbidi Boutique och Richard Petty Driving Experience.


  

Kommentar