Hotell i Meadview, Arizona

May 28

Hotell i Meadview, Arizona


Omgiven av Lake Mead National Recreation Area, Meadview, Arizona, ligger på den västra kanten av Grand Canyon i närheten av Nevada-Arizona gränsen och Hoover Dam. Även om antalet hotell som ligger här är begränsade, de få val som finns tillgängliga erbjuder en mängd olika alternativ. Vare sig du letar efter en giltig västra upplevelse, en snabb och-lätt motell, eller något däremellan, kan du hitta den i Meadview.

Canyon End Motel

Detta lilla, åtta rum motell har en begränsad personal och bekvämligheter, men ligger på County Highway 25, bara 12 miles från Grand Canyon West och ca 45 miles från Hoover Dam. Den Canyon End Motel är kopplad till Pizza Plus restaurang Ken.

Canyon End Motel
28950 Pierce Ferry Rd.
Meadview, AZ 86444
(928) 564-2525

Grand Canyon Ranch

Grand Canyon Ranch ligger mellan den västra kanten av Grand Canyon och musik bergen. Hotellet erbjuder tall hytter med en dubbelsäng, ett loft med en enkelsäng, ett badrum med en cowboy badkar eller dusch, och en öppen spis eller värmeelement. En annan boende alternativ är en äkta indiantipin, som har en dubbelsäng och promenader lykta. Grand Canyon Ranch erbjuder även tre västerländska måltider om dagen, lägereldar med levande cowboy musik och underhållning, helikopterturer, ridning, rider vagn, repa demonstrationer och boskap branding, hästsko gungade, och den berömda Diamond Bar, som erbjuder öl och vin.

Grand Canyon Ranch
3750 E. Diamond Bar Ranch Rd.
Meadview, AZ 86444
(702) 736-8787
www.grandcanyonranch.com

Meadview Lake Motel

En samling av 10 rum enda berättelse, den Meadview Lake Motel erbjuder glesa boende. Det finns ett område med picknickbord och kolgrillade, samt luftkonditionering, kylskåp och TV-apparater i rummen, men ingen restaurang, pool eller spa. Den Meadview Lake Motel ligger inom gångavstånd från Crows Nest Restaurant & Lounge och Meadview marknaden.

Meadview Lake Motel
30205 N. Escalante Blvd.
Meadview, AZ 86444
(928) 564-2343

Meadview RV Park och Rentals

Meadview RV Park och Rentals har "Cozy Cabins" och bungalows tillgängliga, presenterar naturlig ceder och björk paneler, öppna välvda tak och trägolv. Andra stuga och bungalow höjdpunkter är luftkonditionering, elvärme, TV, kaffebryggare, picknickbord, inomhus VVS, mikrovågsugn, under disk kylskåp, takfläkt, veranda, våningssängar och futon, samt sänglinne, handdukar, tvål och andra bekvämligheter.

Meadview RV Park och Rentals
PO Box 301
28100 Pearce Ferry Rd.
Meadview, AZ 86444
(928) 564-2662
www.rv-park.com


  

Kommentar