Hur man använder Glutenfria Mjöl för hundkexar

November 10

Korn som innehåller gluten är svårt för hundar att smälta. Glutenintolerans ofta förbjuder absorptionen av näringsämnen i tarmarna; det ibland orsaka allergier, artrit och njursvikt. Många sällskapsdjur företag erbjuder glutenfria hund livsmedel och godsaker som är kornfria. . Den huvudsakliga skillnaden mellan glutenfritt mjöl och regelbunden mjöl är att glutenproteinet fungerar som ett bindemedel som håller samman degen. Byt bindemedlet med lättsmälta ingredienser.

Instruktioner

1 Värm ugnen till 350 F. Linje ett eller flera cookie blad med pergament papper för att främja jämn bryning och för att förhindra att hundkex fastnar.

2 Blanda konserverad pumpa, tärnade äpplen och ägg i en stor bunke. Tillsätt glutenfritt mjöl och kanel i skålen och blanda tills väl kombineras. Tillsätt tillräckligt kallt vatten till smeten för att hålla samman degen.

3 Strö en liten mängd glutenfritt mjöl på en bänk - eller en annan plan yta - för att förhindra att degen fastnar. Gnida en liten mängd av mjöl på kavel. Rulla kexdegen till en tjocklek av ungefär 1/4 till 1/8 tum.

4 Skär hund kex degen i önskade former med kakmått. Doppa kakmått i glutenfritt mjöl för att förhindra att degen fastnar. Placera kex degen på cookie blad och grädda i 20 till 25 minuter.

5 Ta bort hundkex från ugnen; vända kexen över med en spatel. Grädda kakorna i ca 20 ytterligare minuter, beroende på tjocklek och storlek kakmått.

6 Kyl glutenfri hundkex innan de lagras. Detta medger fukt i bicuits avdunsta. Förvara kex i en lufttät behållare.


  

Kommentar