Hur man gör Dragon Vinäger med torkad dragon

February 26

Hur man gör Dragon Vinäger med torkad dragon


Smaksatt vinäger är användbara i köket och bad, och den person som har en örtagård eller tillgång till färska örter kan göra dem att använda i salladsdressingar, som tråckla vätska för grillning eller som en hudvårdsprodukt. Icke-trädgårdsmästare bör ta hjärta, eftersom torkade örter kan också användas för att göra växtbaserade ättika.

Instruktioner

1 Hur man gör Dragon Vinäger med torkad dragon

# 4 kon kaffefilter

Fyll en av kaffefilter med torkade örter. Fästa den övre delen av filtret med tandtråd. Var noga med slips är tät, så att ingen av de torkade örter kan fly in i vinäger.

2 Häll vinäger i mikrovågsugn skål och värme i mikrovågsugn till strax under kokning. Beroende på effekt av ugnen, bör endast ta en till två minuter.

3 Flyta filtret som innehåller de örter i den varma vinäger och drapera ändarna av tandtråd över kanten av skålen. Eftersom kaffefiltret absorberar fukt, kommer det att sjunka till botten av behållaren. Branta ört paket i varmt ättika i 20 till 30 minuter. Ta bort från vinäger med hjälp av tandtråd "handtag".

4 Kasta bort de förbrukade filter, örter och tandtråd. Placera tratten in i halsen av flaskan och fyll med vinäger. Placera det andra filtret i tratten, om det finns någon fast material som flyter i ättika. Stäng flaskan med korken eller gummipropp. Store vinäger i svalt och mörkt.

Tips

  • Var noga med att rengöra alla redskap i varmt tvålvatten och skölj väl före användning.
  • Inte rädd om ättika är grumlig; detta är oundvikligt vid användning av torkade örter.
  • Använd inte några metallverktyg eller rätter för detta projekt. Metall missfärgas vinäger och kan lägga till en bismak.

  

Kommentar