Hur får man en glänsande skorpa När Baka en Baguette

February 17

Hur får man en glänsande skorpa När Baka en Baguette


Alla bakmaskiner har sina affärshemligheter: från hur lång tid att låta degen jäsa till vilken typ av bröd pan eller mjöl kan vara bäst för bakning. Få den blanka skorpa på brödet är egentligen inte en affärshemlighet, utan snarare en metod. Välja olika metoder resulterar i olika typer av skorpor. Experimentera och kombinera olika delar av varje metod kan ge dig din egen affärshemlighet.

Instruktioner

1 Vispa ihop ett ägg och 1 msk. av vatten. Borsta denna blandning på brödet med bakelse borste strax före gräddningen. Om du använder en bakplåt, försök att inte låta blandningen röra sidorna av bakformen. Detta skulle kunna resultera i brödet inte stiger ordentligt. Resultatet är en skorpa som är blanka och gyllene.

2 Pensla ett tunt lager av olivolja på bröd med en bakelse borste precis innan bakning och så fort du tar ut den ur ugnen. Resultatet kommer att vara ett mjukt men glänsande skorpa.

3 Häll varmt vatten i en sprayflaska. Spray toppen av baguette med vatten tills baguette är kraftigt fuktas innan in i ugnen. Detta kommer att skapa en glänsande, krispigt skorpa.


  

Kommentar