De bästa restaurangerna i Detroit, Michigan

February 9

De bästa restaurangerna i Detroit, Michigan


Detroit upplever något av en kulturell renässans. Stadens turistnäringen fått ett uppsving med öppnandet av fyra kasinon under det senaste decenniet, vilket skapar en dramatisk ökning av antalet besökare. Detta i sin tur har dramatiskt ökat antalet hög kvalitet barer och restauranger, som skapar en dynamisk restaurang scen i större Detroit.

Whitney

Precis som staden har att njuta av en pånyttfödelse, har så alltför The Whitney. Den vördade herrgård har nya ägare som uppsnyggat 100 år gamla byggnaden. De antika möbler, äkta Tiffany lampor, mörkröda mattor och mörkt trä tabeller skapar en elegant atmosfär i hela restaurangen, vilket gör smart casual klädsel bekväma val. Menyn erbjuder traditionella internationella rätter som risotto med grillad sparris, svamp och baby kronärtskockor och en rib eye biff med kärn redskin potatismos. Efter middagen, njuta av en drink på bifogade Ghost Bar, kan du vara en av de lyckliga människor att se den berömda spöke Mr Whitney.

Whitney
4421 Woodward Avenue
Detroit, MI 48201
313-832-5700
thewhitney.com

No.VI Chophouse

No.VI Chophouse handlar om en 30-minuters bilresa från centrum, men lokala granskare och foodies kommer att berätta att det är värt att enheten. Utsetts till en av de 10 restauranger i Michigan av Guide Michelin erbjuder No.VI Chophouse en fin middagsupplevelse i sin eleganta matsalen. Medan menyn inte erbjuder vegetariska alternativ på No.VI Chophouse det handlar om köttet. Stek älskare kan beställa en massiv 24-uns porter och råga med seared foie gras, Alaskan kungskrabba med bearnaisesås eller ett antal andra aptitretande val. Fisk älskare kan njuta av pepparrot crusted havsabborre med ingefära klibbigt ris.

No.VI Chophouse
27000 Sheraton Drive
Novi, Ml 48377
248-305-5210
mattprenticerg.com/novichophouse.html

Gaucho

Gaucho är en äkta brasilianska steakhouse i Farmington närheten av staden. Den smarta avslappnade Matsalen har en avkopplande vattenfall, mörka brasilianska körsbärsträ accenter och elegant inredning. Gaucho gäster är försedda med en token som presenterar en grön sida och en röd sida och sedan lämnas att roa sig. Stället för att beställa något, servrar istället besöka din tabell håller massiva grillspett av fina styckningsdelar av nötkött, lamm, kyckling och fläsk, skivning av gigantiska bitar och placera dem direkt på din tallrik. Först när du erkänna nederlag och vrid token på dess röda sidan gör köttet servrar vika och längre upp. Om du behöver några grönsaker att gå med köttet, du är fri att njuta av 30-posten sallad och sida bar, men vara beredd för hånfulla blickar av dina kolleger diners.

Gaucho
39550 7 Mile Road
Northville, MI 48167
248-380-7770
gauchosteakhouse.com


  

Kommentar