Upstate New York Resor

January 14

Upstate New York Resor


Upstate New York, hem till sex miljoner tunnland Adirondack Park, är en destination som har välkomnat semesterfirare i generationer.
Hem till den orörda vatten Lake George och Lake Saranac, är det den plats där du kan hyra en mysig stuga och njuta av vildmarken eller boka en svit på ett lyxhotell med spektakulär utsikt över vattnet.
Hursomhelst, är regionen hem till många orter redo att rulla ut välkommen mattan för dig.

silver Bay

Upstate New York Resor

Silver Bay erbjuder många aktiviteter, inklusive segling, simning och vandring.

En och en halv timme från Albany timme, är Silver Bay en YMCA konferenscenter på stranden av Lake George, en 32-mil vattenförekomst som mynnar ut Lake Champlain.
Silver Bay 700 tunnland campus är hem för flera pittoreska stugor uppkallade efter träd, inklusive gran, körsbär och alm. Många av stugorna har skärmad i verandor och utsikt över en strand där barn samlas regelbundet för simma lektioner och en äldre publik simmar varv.
Att bo på Silver Bay innebär att ha tillgång till ett brett utbud av aktiviteter.
Under dagen kan familjer spela några uppsättningar tennis, ta segling lektioner, skapa målat glas på campus hantverksbutik eller turnera sjön i Silver Spray träbåt.
Utomhus enthusiats kan kanot till en närliggande ö för en picknick eller ta en båttur över till Black Mountain för en tidig morgon vandring.
På natten, kan du delta i en föreställning av Silver Bay String Quartet eller se musikalen som anställda sätta på varje sommar. Efter showen, kan du samla med vänner och familj på Silver Bay glass butik.

Silver Bay YMCA of the Adirondacks
Silver Bay Road
Silver Bay, NY 12874
(518) 543-8833 ext. 350
www.silverbay.org

Sagamore

Upstate New York Resor

Sagamore resort på Lake George har en spektakulär utsikt över vattnet.

Den palatsSagaMore resort på Lake George är en plats där gästerna kan njuta av moderna bekvämligheter i en historisk miljö.
Öppnade 1883 med hjälp av förmögna investerare från Philadelphia och New York, har Sagamore länge fungerat som en social oas för de högre nivåerna i samhället.
resort på Green Island med på "Today Show" 2009, har lyxigt boende och stjärnornas utsikt över Adirondacks.
Gästerna kan njuta av både genom att boka rum i Sagamore: s "historiskt hotell" utrustade med badrum i marmor, höghastighetsanslutning till Internet och utsikt över sjön eller Sagamore trädgårdar. För längre vistelser, kan de hyra en Sagamore bostadsrätt eller reservera anläggningens historiska sex sovrum Wapanak slott som har ett däck som leder till sjön.
Liksom Silver Bay erbjuder Sagamore gäster tillgång till många aktiviteter, inklusive tennis, golf och fiske.
Efter att ha arbetat upp en svett, kan du tanka med middag på The Pavilion sjön restaurang eller koppla av på Sagamore spa för en 75 minuters organisk aromamassage.

Sagamore
110 Sagamore Road
PO Box 450
Bolton Landing, NY 12814
(800) 358-3585
www.thesagamore.com

Ampersand Bay Resort and Boat Club

Upstate New York Resor

På Ampersand Bay Resort och Boat Club kan gästerna boka en rustik timmerstuga.

Gästerna kan njuta av ensamheten av regionens naturen genom att boka ett rum på Ampersand Bay Resort och Boat Club på Lower Lake Saranac.
Familjen turister skulle välja att bo i en timmerstuga som vetter mot sjön eller reservera en två sovrum Sunset svit som har ett öppet däck och öppen spis.
Till skillnad från Sagamore, går denna utväg inte erbjuda ett spa eller restaurang. Istället placerar det en betoning på att njuta av naturen.
En året runt utväg, Ampersand Bay ger obegränsad tillgång till kanoter och kajaker på sommaren och skridskor på vintern.
Om du inte är bekant med området, Ampersand Bay anställda är snabba att påpeka de bästa skidbackarna, vandringsleder och fiskeplatser.

Ampersand Bay Resort and Boat Club
31 Bayside Drive
Saranac Lake, NY 12983
(518) 891-3001
www.ampersandbay.com


  

Kommentar