Hur man gör Användning av Makeup Kit throwaways

December 9

Hur man gör Användning av Makeup Kit throwaways


Något smink älskare eller samlaren är skyldig att ha dem - objekten i sin kosmetiska väska som hon aldrig räknat ut hur man använder. Om du äger ett fåtal av dessa själv, kan du ens har vänt sig till väninnor om de visste mer än du gör om specifika produkter eller verktyg. Chansen finns, den typiska skönheten BUFF som inte är en professionell makeup artist kommer att välja att kasta några helt bra föremål från hennes smink kit, om bara för att hon aldrig hittat ett sätt att införliva dem i sin regim. Innan du kasta ut mer makeup i din senaste sanering försök, ta en stund att lära känna innehållet i din makeup kit en gång. Det kan finnas något i det som är värt att hålla i alla fall.

Instruktioner

1 Sweep vanilj ögonskugga ovanpå lock efter foundation och ögonmakeup primer respektive. Om du har köpt vanilj ögonskugga tänker det skulle vara ett kit stapel bara för att finna dig själv att nå för ljusare färger varje gång du gör din makeup, oroa dig inte. Du hade rätt. Det gör en effektiv bas för ögonmakeup att visa upp mer livfullt på huden. Om du vill använda markeringen teknik på viktiga områden i ansiktet, vanilj ögonskugga fungerar också som en subtil ersättning för din vanliga produkt. Se bara till att blanda det i en sömlös yta.

2 Blanda en droppe concealer med din sommar foundation när vintern kommer. Snarare än att slösa en flaska stiftelse när du märker att du har blivit blekare, bara mixtra med din nuvarande nyans. Lägg bara en liten del av concealer i taget, bomullstopp den nya basen på käklinjen varje gång för att kontrollera färgåtergivning. Snart vet du formeln som skapar exakt matchning för din hudfärg. På baksidan, kan du blanda en droppe bronzer med din vinter foundation när du börjar att få en solbränna på sommaren.

3 Groom och trim ögonbryn med hjälp av en spooly borste. Din pensel set kan innehålla en spooly trollspö och du hade ingen aning om vad man ska använda den för, eftersom dina mascaror alla kommit med liknande applikatorer egna redan. Antar att ingen mer. En spooly borste är idealisk inte bara för stroke egensinniga ögonbrynen på plats men också för att mjuka upp dem om du overdid din panna färg ansökan. När det gäller trimning scraggly ögonbryn, hjälper spooly ge dig en riktlinje för hur mycket man ska ta fart. Borsta ögonbrynen uppåt eller nedåt beroende på riktningen av tillväxten. Hår som sträcker sig förbi den naturliga panna linje måste trimmas.

4 Dra ut din färghjulet i ett försök att förstå vad de färgade concealers är för. Om du har fått en uppsättning av professionell kosmetika som en gåva, är chansen att det ingår creme concealers i sådana nyanser som mintgrönt, lavendel, gult och rosa. Du kan ha blivit boggled på varför någon skulle vilja använda en concealer som inte ser något liknande hud. Men vad du verkligen har i din ägo är verktyg för handeln att inte alla makeup aficionados vet om. Välj ett område där huden är missfärgad eller ojämn. Studera färgen i denna region, hitta den på färghjulet och identifiera skuggan direkt mittemot det. Det är skuggan du behöver använda för att motverka missfärgning. Till exempel, överdriven RODNAD - rött på färghjulet - kan tonas ned genom frihandsquiltning en liten, jämn mängd mintgrön över den. gäller bara din vanliga foundation på toppen och ingen behöver vara klokare.

5 Lär dig använda den vita makeup penna (se Resurser). Kosmetikatillverkare inte göra det bara för att säga att de har varje penna nyans i färgspektrat.

Tips

  • Även när du bestämmer du inte hålla en skönhetsprodukt, se till att du gör din del för att hjälpa Moder Jord genom återvinning av behållaren.

  

Kommentar