Hur man gör hamburgerpatties Det hålla ihop

September 25

Hur man gör hamburgerpatties Det hålla ihop


Hamburgerpatties tillagas med hjälp av olika metoder, men felaktig hantering av nötkött kan få dem att falla sönder. Hamburgare rasa medan de laga mat för en mängd olika skäl, till exempel kvaliteten på köttet, temperatur av köttet eller hantering av nötkött alltför ofta. När hamburgerpatties falla sönder, kan det bli svårt att laga dem på rätt sätt. Finslipa konsten att skapa en hamburgare bulle som inte faller sönder kommer att imponera på dina vänner och familjemedlemmar under din nästa grill.

Instruktioner

1 Tvätta händerna och arbetsytor med varmt vatten och tvål och vatten.

2 Välj en kurs grind av nötkött som har 20 procent fett. Magrare köttfärs tenderar att falla sönder för mycket, och en högre andel av fett kommer att orsaka att hamburger att krympa avsevärt efter det kockar.

3 Separera den tinade köttfärs i lika stora delar.

4 Tryck på hamburgare till biffar som är önskad form. Placera hamburgare i dina händer och tryck på insidan av köttet utåt för att skapa en bulle något större än bullarna. Tryck på hamburgare tillsammans tätt, men undvika att hantera det för mycket.

5 Placera biffarna på en tallrik. Låt hamburgare att bli fast i kylen eller frysen. Frysa biffarna i 10 till 15 minuter, eller låt dem chill upp till två timmar i kylskåp.

6 Laga biffar med önskad tillagningsmetod. Undvik att trycka ner på hamburgare alltför hårt medan de laga mat, eftersom det orsakar juicer rinna från köttet, vilket kan orsaka hamburgare att falla sönder.

Tips

  • Lägga stora bitar av grönsaker, såsom paprika eller lök kan orsaka hamburgare att falla sönder.
  • Undvika att lägga alltför många vätskor hamburg, eftersom det kan leda till att nötkött att falla sönder.
  • Skapa en liten brunn i mitten av hamburgaren med tummen. Detta säkerställer att hamburgare förblir platta i stället för runda.
  • Hantering av nötkött för mycket kan orsaka att falla sönder på grund av värmen från händerna.

  

Kommentar