Så bokar Air Travel

September 2

Så bokar Air Travel


Oavsett om du flyger till ett exotiskt land runt om i världen eller i ditt hemland, planerar en resa kan vara en spännande process. Bokning flygresor kan vara tidskrävande och kräver forskning i förväg om du vill få bästa möjliga resultat, särskilt när du är på en stram budget. Om du hellre vill boka biljetter själv än att använda en resa professionell, hålla ett öga på priserna eftersom de fluktuerar beroende på när du köper dem.

Instruktioner

Uppkopplad

1 Besök en resa-bokning webbplats, eller besöka en enskild flygbolagets hemsida för att boka direkt från flygbolaget.

2 Ange avreseort och destination på platsen, inklusive datum du ska resa och antalet passagerare i ditt sällskap.

3 Bläddra igenom alternativen webbplatsen Bildskärmar. Vanligtvis kommer det att finnas mer än en flygning från att välja på valda datumet och flygningarna kommer att vara av varierande prisklasser.

4 Välj ett flyg till boka och följa webbplatsens riktningar för att fortsätta med bokningen på nätet. Ange passagerarnamn och betala med kreditkort. Du kommer att få en e-postbekräftelse på din biljett.

Via telefon

5 Ring en resebyrå, flygbolag eller resebokning webbplats om du inte vill boka online. En resa specialist kommer att söka efter flyg och låta dig veta de olika alternativen när du säger vart du ska och när du vill resa.

6 Ge ditt kreditkortsnummer till personen på telefonen när du har beslutat om flygningen du vill köpa.

7 Kontrollera din e-post för en bekräftelse på din resa och din e-biljett.

Tips

  • USA Today rekommenderar att registrera dig för prismeddelanden från dina favorit flygbolag eller resebokningssajter. Dessa e-postmeddelanden är riktade till städerna du anger och låter dig veta när det finns specialerbjudanden.

  

Kommentar