Hur lång tid tar Crate Training Ta?

September 2

Crate utbildning din nya hund eller valp är ett bra sätt att avskräcka honom från att använda dina golv, soffor och mattor som hans badrum, och det kan hindra honom från att tugga allt inom hans räckhåll. Lådan-utbildningen kan ta allt från några dagar till några veckor, beroende på hundens ålder och hans tidigare erfarenheter.

Plocka en låda

Hundburar är gjorda av plast eller metall och kan köpas på sällskapsdjur leverans butiker. Lådan bör vara stor nog för honom att stå upp, men inte för stor att han kan frestas att gå på toaletten inne i lådan.

Hund Uppfyller spjällåda

Se till att hunden associerar bra saker när han går nära sin låda. Feed honom hans måltider nära eller inuti lådan och locka honom att gå in i lådan genom att placera godis inuti. Linje botten av backen med en mjuk filt eller handduk. Få din hund brukade lådan kan ta bara några timmar eller några dagar. Valpar och skygg hundar brukar ta längre tid att anpassa sig till lådan miljön.

Begränsad tid i lådan

När din hund känns bekväm att gå i och utanför lådan, försöka stänga portdörren medan han äter sin måltid. Lämna dörren stängd för ett par minuter efter att han slutar äta. För de första gångerna, kan han gnälla. Låt inte honom ut ur lådan tills han har slutat gnälla.

Förlängd tid i lådan

Hunden ska nu trivs varelse i lådan för små mängder av tid utan att gråta att släppas ut. Börja lämnar honom i lådan under 10 minuter till 30 minuter åt gången. Uppmuntra hunden att komma in i lådan genom att ge honom en behandling. Medan han är begränsad, gå runt till olika rum i huset, så att ibland kan vara ur hans synfält. Det är viktigt att fortsätta att upprepa denna process under hela dagen och under några veckor, tills din hund inte längre gnäller.

Lämna huset

Lämna din hund i lådan när du inte är hemma. Har honom gå på toaletten innan du lämnar och ge honom en behandling när han går i sin låda. Begränsa dina första utflykter till något mer än en timme eller två.

natt crating

När du börjar lämna din hund i hans låda natten, har det på en plats där du kan höra honom om han behöver för att gå ut. Detta är särskilt viktigt för valpar, som kommer att behöva gå på toaletten mitt i natten. Så småningom kommer din hund att kunna hålla sin blåsa hela natten utan att vakna.

Time well spent

Crating din nya valp kommer att ta allt från två till sex veckor för att upprätthålla en normal tidtabell. En tidigare tränad hund kan bara ta en dag att vänja sig vid sin nya rutin och omgivning. En skygg hund kan ta ännu längre tid än sex veckor. Se till att du gör reklam för en normal daglig rutin för din hund med hjälp av godsaker, inte belöna gnälla och inte lämna honom ensam i lådan under långa långa perioder under dagen (mer än fem eller sex timmar).


  

Kommentar