Hur du välja den bästa schampo och balsam för hår

December 18

Hur du välja den bästa schampo och balsam för hår


En kvalitet schampo och balsam kan lämna håret inte bara känns ren, men kan förbättra glans och hanterbarhet. Med det stora utbudet av produkter för konsumenterna, kan det kännas överväldigande att välja rätt schampo och balsam. Olika hårtyper behöver specifika kvaliteter i produkter för bästa resultat. När det gäller schampo och balsam, inte en storlek passar inte alla.

Instruktioner

1 Fråga dig själv vilken typ av hår du har. Denna fråga kommer inte bara hjälpa dig att få en inblick i vad du ska leta efter i ett schampo, men kommer att avgöra hur ofta du ska tvätta håret. Om din hårbotten tenderar att vara fet, kan det vara så att du tvättar håret för ofta. Torrt hår bör tvättas varannan dag eller varannan två dagar med rika, uppmjukande produkter. Lockig män och kvinnor bör undvika att tvätta håret varje dag och leta efter produkter som hjälper hantera sina lockiga manes.

2. Bestäm de problem du upplever med ditt hår. Från fly-away hår frizz och brist på volym, det finns en produkt på marknaden gjorde att lösa dina specifika problem. Vissa produkter fungerar bra medan andra kan inte leva upp till sina fordringar. Innan du väljer ett schampo och balsam, tänk på de problem du upplever med ditt hår och hålla dessa i åtanke när du handlar för schampo och balsam.

3 Rådgör med en professionell frisör om du har ett hår oro. Om du har en svår tid att komma till en slutsats om vad ditt hår behöver, kan en licensierad professionell hjälpa dig att sortera igenom förvirringen. Ibland individer tror att deras hår är torrt när i själva verket har de mjäll. Om du är osäker, be en professionell innan du gör ett beslut om att undvika att köpa fel produkt. Den bästa produkten kommer att vara olika för varje individs specifika behov.

4 Forskning omdömen och betyg på nätet. Läs om en produkt innan de köper den. Många hälso- och skönhetsmagasin göra årliga "best of" artiklar. Produkter är klassade för effektivitet, de resultat de lämnar efter sig och det värde de ger.


  

Kommentar