Hur man hyr en Fritidshus

January 4

Att hyra en privat hem kan vara ett kostnadsbesparande alternativ till att bo på hotell eller motell under en längre semester. När du reser med stora partier, kan en hyra hem vara mycket mer kostnadseffektiv. Jämfört med en hyra hem, kan en hotellet verkar kallt och opersonligt. Att hyra en semester hemma, finns det några råd att tänka på.

Instruktioner

1 Förbered dig på att hyra en semester hemma genom att ta en rösträkning av alla som kommer att ansluta dig på resan. Har en klar uppfattning om hur många människor kommer att vistas i hemmet och deras olika åldrar. Vissa husägare har förståe reservationer hyra deras egenskaper till partier med mycket små barn eller öl törstiga studenter.

2 Få en kopia av en tidning från staden du planerar att besöka under din semester. Titta igenom annonser och platsannonser för information om hur man hyra en sommarstuga. Använd mängd annonser för att få en känsla av vad som finns tillgängligt på marknaden och de olika prisklasser.

3 Surfa på nätet för att hitta information om de olika hyresfastigheter i området. Du kanske kan hitta bilder och elektroniska turer i hemmen och de omgivande områdena.

4 Kontakta husägare föreningar som styr lägenhet och hyra hem samhällen du kan överväger. De skulle kunna sätta dig i kontakt med husägare som har lediga platser i sina hyres scheman. En husägare föreningen kommer också att göra dig medveten om de regler och förordningar för att hyra ett hem i samhället.

Tips

  • För att skydda sina hem från partiet skada, kommer många husägare kräver hyresgäster att lämna en deposition. När du har checkat ut och fastigheten är besiktigad och godkänd, kommer du att kunna återta din deposition. I vissa fall kommer du att behöva göra din insättning i kontanter.
  • Du kanske kan hyra en semester hemma utan att betala några pengar. Vissa webbplatser hjälpa husägare i olika delar av världen ordna hem affärer för sommarmånaderna.
  • Sommarmånaderna är bland de mest trafikerade i fritidshus industrin. Förbered dig på att slå rusa genom att göra dina bokningar så tidigt som möjligt. Om du väntar till sista minuten för att försöka hyra en semester hemma, kan din familj sluta sova i bilen istället.

  

Kommentar