Mid-prissatta Restauranger i Easton, MD Area

October 20

Mid-prissatta Restauranger i Easton, MD Area


Massor av bra fiskrestauranger finns i Easton, Maryland område. Från färska fångst av dagen till gourmet sushi restauranger och allt däremellan, erbjuder staden många alternativ för alla tillfällen och alla plånböcker. Oavsett om du föredrar Maryland krabbor, räkor, fisk eller annan typ av fisk och skaldjur, är du säker på att hitta en läcker middagsupplevelse i Easton till ett överkomligt pris.

Lokal Maryland Seafood i Easton

Mid-prissatta Restauranger i Easton, MD Area

Färska, lokala skaldjur i Maryland är inte svårt att hitta.

Färska, lokala skaldjur kan göra hela skillnaden i hur en måltid smaker. En mängd olika mitten från fiskrestauranger finns i Easton området. Erbjuder förrätter $ 27 och under, Legal Spirits gör sin egen krabba soppa, en träff med kunder. Martini restaurang serverar tilapia, krabba, tonfisk, räkor och otaliga andra skaldjur förrätter och aptitretare. Fisk- och skaldjursrestauranger i Maryland tjänar ofta de färskaste lokala skaldjur du kan hitta. En mitten av priser och skaldjursrestaurang kan vara mångsidig för dina restauranger behov - antingen för en avslappnad middag eller ett speciellt tillfälle. Om du har en tuff tid att välja en plats för lunch eller middag, ringa restaurangen och ta reda på vad deras fångst av dagen är.

Skaldjur och medelhavsköket i närheten av Easton

Medelhavsmat kan vara ett utmärkt val för en hälsosam kost. Out of the Fire Cafe & Wine Bar i Easton erbjuder en rolig social atmosfär med utsökt rätter tillagade i en härd-brinnande ugnen. Menyn inkluderar musslor, lokala ostron, räkor och mer, med de flesta entree priser runt $ 26 och nedan. I närheten av St. Michaels, Maryland, erbjuder också välsmakande medelhavsmat på Pascals Harbour Lights Restaurant, som erbjuder färska lokala Chesapeake specialiteter.

Fiskmarknader i Easton

Mid-prissatta Restauranger i Easton, MD Area

Fisk och skaldjur marknader erbjuder en mängd alternativ för hungriga konsumenter.

Ibland kan en fiskmarknad gör tricket för en snabb måltid eller färsk fisk och skaldjur som du kan ta hem och laga mat i din egen takt. För en läcker och prisvärd skaldjur marknaden erfarenhet i Easton, kolla in lokala marknader som kapten Ketch Seafood eller gamla Salt Seafood Co, både på Glebe Road, eller Gay Seafood, Easton äldsta lokalt ägda fiskmarknad, på Hamngatan. Gay Seafood specialiserar sig på krabba kött, mjuka och hårda krabbor och räkor.

Sushi restauranger i Easton

Mid-prissatta Restauranger i Easton, MD Area

Sushi är ofta en rolig alternativ för skaldjur älskare.

Sushi och stekhus har ofta en stor atmosfär med en fin show på grillen. Prissättningen är i allmänhet rimliga. Sushi restauranger serverar typiskt ett brett utbud av råa skaldjur alternativ. Med priser som sträcker sig från ca $ 15 till $ 25 per entree, i Japan är en sushi restaurang och steakhouse som ligger i Easton. Några av alternativen på i Japan inkluderar I Japan Roll, New York Roll, kryddig Pilgrimsmussla Roll och räkor tempura roll. En annan mid från sushi house att tänka på är General Tanuki s, som specialiserat sig på autentiska Stillahavsområdet matlagning.


  

Kommentar