Hur att potta tåg en Terrier

June 20

Rat terrier är fritänkande och ofta ovilliga att ta kommandon, vilket kan göra potträning svårt. De är territoriella hundar benägna att märkning. Terrier är smarta och vet när de kan komma undan med något utan att lyda order; därför måste du vara fast och patienten när potträning.

Instruktioner

1 Använd valp kuddar inomhus tills hunden är konsekvent i att gå utanför. Precis som alla andra hund, råtta terrier inte född veta att eliminera utanför.

2 Var konsekvent. Femton minuter efter hunden har ätit, hade något att dricka eller väckt, ta honom utanför. Spendera så mycket tid som det tar.

3 Ta hunden till ett visst område i din trädgård. Terriers tenderar att springa och leka. Håll honom i koppel, om du inte har en inhägnad gård där han inte kan köra till grannarna eller ut på gatan.

4 Kennel honom på natten. Hundar är håla djur och kommer inte att befria sig där de sover. Sätta din terrier i en låda på natten hjälper henne lära sig att hålla den längre. Första sak på morgonen, låt henne utanför omedelbart. Bära henne, eller hon kan eliminera på väg till dörren.

5 Belöna din terrier med godsaker när han går potta utanför.

Tips

  • Inte skrika åt din terrier när han gör ett misstag. Yelling eller gnugga näsan i hans mess inte förstärka gott uppförande. En terrier är sannolikt att börja lindra sig i hemlighet runt huset för att undvika att få problem.

  

Kommentar