Vilka domare titta efter i Toddler Pageants

May 25

Vilka domare titta efter i Toddler Pageants


Skönhetstävlingar har funnits sedan 1920-talet, och pageants för barn följde på 1960-talet. Om du skriver in ditt barn i en skönhetstävling, måste barnet vara under fyra år för att kvalificera sig för barn åldersgrupp. Pageant domare tillåter småbarn att ha sällskap med en chaperon medan de är på scenen. Även festtåg domare letar alltid efter den "hela paketet" olika festspel har olika förväntningar, så det är alltid bäst att kontrollera med sina regler och riktlinjer innan den stora dagen.

Personlighet

Domarna gillar alltid att få en känsla av de tävlande personligheter, som ibland kan vara lite svårare med yngre tävlande. Du kan visa ditt barns personlighet genom att klä henne i kläder som representerar vad hon tycker. Om ditt barn kan ge åtgärder, som en våg, eller använda sig av en favoritleksak som rekvisita, är detta ett bra sätt att visa domarna personligheten hos ditt barn.

Utrusta

Ditt barn kommer att krävas för att bära flera olika kläder under loppet av anten. Hon kommer att bedömas på kvaliteten på plagget och hur bedårande hon ser samtidigt bär den. Det kan finnas flera olika kategorier av klänning, beroende på parad. Räkna med att ha minst tre huvudkategorier: fritidskläder, badkläder och formella slitage. Domarna kommer att titta för att se hur mycket ansträngning sattes i förband toddler enligt given kategori.

scennärvaro

Hur ditt barn presenterar sig själv på scenen kommer att spela en stor roll i domarnas beslut. Domarna är ute efter att se hur väl ditt barn reagerar på att vara på scenen framför en stor skara människor. Ditt barn bör vara klarögd och verkar glad över att vara där. En gråtande barn är inte vad domarna hoppas att se på parad dag. Om ditt barn är gång med din hjälp, kommer domarna att titta för att se hur hon presenterar sig själv. Om ditt barn vinkar till publiken eller leenden, är detta ett gott tecken för domarna.

Facial Beauty

En annan aspekt att domarna kommer att leta efter är allmän ansiktet skönhet, som kommer helt naturligt för småbarn. Beroende på vilken typ av festtåg, kan detta kräva att du sätta smink på ditt barn eller tillämpa en falsk garvning produkt. Andra mindre formella festtåg domare kommer att leta efter en mer naturlig look, så du bör alltid undersöka inställningar innan den stora dagen.


  

Kommentar