Vilka är de Harms av hund pund?

November 20

Vilka är de Harms av hund pund?


Djurhem och hund pounds är utformade för att eliminera en del av grymhet och försummelse många djur upplever varje dag. Det är dock inte alla hund pounds skapade lika. Enligt PETA, kan vissa djurhem göra mer skada än nytta, på grund av dåliga levnadsförhållanden och försummelse vid skydd. Innan väcka djur till en hund pund, kontrollera att anläggningen ger den nödvändiga vården djur behov.

döda Pounds

Vissa hund pounds fortfarande döda hundar som har varit på skydd för en viss tid. Dessa skyddsrum dödar typiskt hundarna på grund av överbeläggning och budgetering. De flesta skyddsrum har inte råd att hålla ett obegränsat antal hundar till hands för evigt, och måste välja mellan att döda hundarna eller skicka dem till en annan skydd om ingen antar hundarna. Om en hund pund är en dödande anläggning, skicka ett oönskat hund till denna anläggning kan orsaka mer skada så bra.

begränsat utrymme

De flesta djurhem och hund pounds har mycket begränsat utrymme. Överbeläggning är nästan alltid ett problem, vilket kan leda till ohälsosamma förhållanden för djuren. Hundarna får inte ta emot vård, kosthållning eller motion de behöver. Detta kan leda till sjukdomar, dålig hälsa, depression och aggression hos hundar, vilket kan göra det svårt att anta hundarna senare, eftersom de flesta människor inte vill aggressiva eller problem djur i sina hem.

svåra adoptioner

Många hund pounds och djurhem vill att de nya ägarna av varje husdjur att vara en bra match för djuret och ge rätt vård djur behov. Även detta mål är beundransvärt, kan det göra ansökningsprocessen svårt, komplicerat eller omöjligt för vissa familjer att anta husdjur från skyddsrum. En del djur dödas även när en villig adoptanten är tillgänglig på grund av den långa adoptionsprocessen, enligt The Original Dog Bibeln.

utbildning problem

Hundar cooped i små burar, kanske även med andra hundar, kan bli lynnig, deprimerade eller arg. Dessa förändringar i betingelser kan göra det svårt att träna hunden i framtiden. Hundarna kan bli ovilliga att lära, förbittrade människor och aggressiva mot lärare. Detta kan vara en allvarlig nackdel för personer som vill anta nya djur från en hund pund eller djurhemmet.


  

Kommentar