Hur man gör en Princess Castle Cake

February 12

Hur man gör en Princess Castle Cake


Varje liten flicka vill vara en prinsessa. Finns det något bättre sätt att ge en Princess födelsedagsfest henne än att göra henne en prinsessa slott Cake

Instruktioner

1 Blanda kakor blandar ett i taget enligt förpackningens anvisningar. Börja fylla smorda och mjölat kokkärl av storlek med den största pan 2/3 med kaksmet.

Fyll varje av de nästa 2 kastruller på samma sätt göra mer smet efter behov.

Med eventuellt kvarvarande smet fylla de vanliga glasstrutar 2/3 och grädda enligt Kaka recept på baksidan av kakmix box. Titta noga eftersom dessa kommer att baka mycket snabbare än kakor.

2 När dina kakor klar, låt svalna och lossa kakan från sidorna av kastruller.

Placering av största kakan på botten av fatet ger det ett lager glasyr och förankra nästa storlek rund kaka till de större. Gör samma sak med den minsta kakan placera den på medelstora kakan. Du har nu "bas" för ditt slott tårta.

3 Medan du är upptagen stapla kakor, har din prinsessa placera ett paket med Graham kex i en stor zip-lock påse och krossa dem (detta kommer att bli din "sand" för sandslott delen). Detta gör det möjligt för prinsessan att hjälpa dig samtidigt bibehålla en del "kontroll" över slottet.

4 Lägg en fin klick glasyr på toppen av glasstrutar och invertera en av den spetsiga änden koner på toppen för att bilda torn på ditt slott.

5 Använda extra glasyr frost sidor av kakan och strö Graham kracker smulor runt som sand. Använd din fantasi och skapa slottet av drömmar.

Du kan också bryta Graham crackers i halvor och fjärdedelar och skapa fönster eller balkonger och trapphus samt "vakttorn" på den övre kakan nivå.

Tips

  • Färgade socker kan användas i stället för Graham crackers för sand.
  • Låt fantasin föra dig bort och skapa ett mästerverk.
  • Jag har tagit några länkar (full av stora bilder) till vissa webbplatser som gör dessa professionellt för att ge dig en uppfattning om hur lätt det är att skapa det åt dig.
  • Lägg i vissa skal godis eller andra intressanta godis här och där.
  • Tuggummi droppar gör också stora vakttorn och ädelstenar.

  

Kommentar