Hur man lagrar skalad potatis natten

November 24

Hur man lagrar skalad potatis natten


När du utsätter en potatis kött i luften, antingen genom avskalning, hackning, skärning eller på annat sätt, kommer det att börja oxidera. Även om detta inte kommer att påverka potatisens smak, kommer det att orsaka fula missfärgning. I extrema fall kan den exponerade köttet av potatisen ens vända helt svart. Detta kan försvåra varje försök att skala och delvis förbereda potatis i förväg. Med lite förutseende och förberedelser, men du kan hålla skalad potatis ljusa och fräscha natten.

Instruktioner

1 Lägg tillräckligt med vatten till en stor skål för att helt täcka din potatis. Inte sätta potatisen i vattnet ännu, dock. Tillsätt citronsaft till vattnet och rör om väl att blanda.

2 Peel en potatis, sedan placera den omedelbart in i skål med kallt vatten. Upprepa denna process tills du har skalat alla dina potatis och sätta dem alla i skålen.

3 Kontrollera vattennivån för att säkerställa alla potatisen är helt under vatten. Om de inte är, tillsätt mer kallt vatten tills de är, sedan täcka behållaren.

4 Sätta behållaren på nedsänkta potatis i kylskåp över natten. När du är redo att använda dem nästa dag, bör de fortfarande ser lika fräsch och lätt som när du skalade dem.


  

Kommentar