Hur att växa långt African American hår med vitaminer

February 4

Hur att växa långt African American hår med vitaminer


Kvinnor använder ibland kändisar har en referens till hur något ska visas, om en filmstjärna kotletter utanför håret vanligtvis av hennes nästa film är det långt igen. Tyvärr finns det inga magiska piller för att påskynda håret växande process; lösningen är att sköta ditt hår och hårbotten och se till att de får rätt näring. Arbetet med håret genom konditionering, schamponering och massera eteriska oljor, och låt vitaminer hjälp med interna saker.

Instruktioner

1 Ta en vitamin Ett tillägg vid en dosering av 5000 till 10000 lU per dag. Vitamin A förhindrar fria radikaler från att skada håret, liksom, att hålla håret hydrerad. Överstiger en dos av 50.000 IE kan resultera i håravfall.

2 Ta en vitamin E tillägg doserat vid 50 till 400 IU per dag. Enligt Huntington College of Health Sciences, antar vitamin E rollen av en antioxidant och underhåller hårsäckar, som bidrar till friskt hår och hud.

3 Köp en B-komplex tillägg. Läs komplettera fakta för att se till att vitamin B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacinamide) och B5 (pantotensyra) har en minsta dos av 25 mikrogram. Den rekommenderade dosen för folsyra är 400 till 800 mikrogram. Varje vitamin ger näring åt håret, och folsyra hjälper håret växa. Alternativt köpa varje vitamin för sig.

4 Köp en biotin tillägg. Ta en daglig dos av 500 till 1000 mikrogram. Biotin metaboliserar stora livsmedelsgrupper som gör det möjligt att håret blir näring. Enligt Harvard University, specialister överväga biotin för att vara ett viktigt näringsämne för att upprätthålla hårets styrka, struktur och funktion.


  

Kommentar