Hur man gör röda Hummer Hummer Bisque

September 8

En bra Hummer Bisque är svårt att hitta. Lyckligtvis gör Red Lobster en som överraskande god. Här är ett recept som är mycket nära den som kedjans signatur soppa.

Instruktioner

1 Förbered hummer genom att skära på längden genom huvudet och kroppen först. Ta svans halvor, och klo och knoge sektioner. Dessa är de sektioner med köttet för bisque. Skär kroppen i två-tums bitar. Hetta upp oljan över medelhög värme i en 4-liter lager potten och tillsätt hackad lök, vitlök, schalottenlök, morötter, selleri och alla hummer. Koka på medellång till medelhög värme under ständig omrörning i 10 till 12 minuter eller tills hummer skalen börjar bli röd. Ta bara hummer bitar som innehåller kött och låt svalna i 10 minuter. Deglaze pannan med sherry

2 Tillsätt pepparkorn, cayenne, persilja, lagerblad, timjan och tomatpuré. Kock omrörning under ytterligare 5 minuter. Placera vatten och grädde i grytan och koka upp. Ta hummer kött från kyld hummer och reserv för den slutliga presentationen. Tillsätt resten av skalen för att den krämiga lager. Låt sjuda och minska med 25%.

3 I en separat 3- till 4-quqrt kruka, smält smör på medelvärme. Rör i mjölet med en tråd visp för att göra en roux. Lägre värme och sakta koka mjölet och smör under ca 5 minuter. Roux bör blond i färg och har en smörig doft. När den krämiga lager minskas, sila i potten med roux och piska med en tråd visp. Kassera skalet och grönsaksblandning.

4 Hacka hummer kött i 1/2-tums bitar och rör i bisque. Salt och peppar. Portion bisque i din favorit kopp eller skål och garnera med hackad gräslök


  

Kommentar