Vad Top att bära på ett datum

December 3

Vad Top att bära på ett datum


När det kommer till dejting, det finns bara en chans att göra ett första intryck, och dina kläder talar volymer. Några dagar före tillfället, vara noga med att noga överväga kläder du kommer att bära, med hänsyn till din kropp typ, vädret och destinationen. Ditt val av toppen är särskilt viktigt, särskilt om du kommer att sitta vid ett bord på ett café eller restaurang.

allmänna tips

Generellt för både killar och tjejer, är det en bra idé att bära något som passar bra och det känns bra när du är på väg ut på en dag. Yael Kanter, creative director för betrendme.com och mode konsult för vintagecouture.com, berättade "Elle" tidningen att det är bäst att bära något du har slitna innan så att du känner dig bekväm och för att undvika eventuella badrum missöden på grund av ovanliga remmar, etc . se också till att välja en färg som kompletterar din hy och hudtoner så att du framhäva dina bästa egenskaper. Och bära något touchable (en mjuk bomull knapp för killar eller en silkeslen blus för kvinnor), kommer att få dig att känna sexigare.

Kaffe eller Active Datum

Om du ska träffa för en avslappnad kaffe datum, inte göra misstaget att gå alltför avslappnad i en T-shirt och jeans. Redaktörerna på "Esquire" Tidningen rekommenderar att killar gå för en trevlig skjorta eller tröja och jeans. Kvinnor kan välja en stickad väst, en söt kofta, en monterad tröja med en motorcykel jacka eller en mjuk blus.

Het natt på stan

När det gäller en kväll datum, bör damer välja något sexigt, flirty och roligt. Redaktörerna på "Glamour" tidningen rekommenderar en topp i en mjuk, silkeslen material som visar lite hud. En kavaj med en stor par jeans eller en knapp ner sidenskjorta och en pennkjol eller jeans är klassiska och mångsidiga alternativ. Killar bör hålla sig med en knapp upp bomullströja eller en kavaj, sans tie - om datum plats kräver att du bära en.

Dating Mode Donts

För kvinnor, designern Marc Bouwer berättade "Marie Claire" tidningen redaktörer att det är bäst att undvika att klä alltför utmanande. Håll dig borta från mycket lågt skuren toppar, något som visar din navel, och träns. För killar, redaktörerna på "Esquire" Tidningen säger att det är bäst att hålla sig borta från allt till där orden "galna" eller "intressant" skulle kunna tillämpas. T-shirts med talesätt på dem, din "Mr Burns för borgmästare" stift och pappas gamla jakt mössa är alla bitar som inte kommer att visa flickan du ska träffa hur duktig du är. Också avstå dräkten om du ska till opera eller teater.


  

Kommentar