Händelser i Mount Clemens, Michigan

December 1

Händelser i Mount Clemens, Michigan


Några små städer träffa helt enkelt själva när det gäller konst och underhållning. Mount Clemens, Michigan, som ligger ca 30 miles nordost om Detroit, erbjuder genomgående levande musik och teater samt familjen händelser och konstutställningar. Staden är hem till några långvariga årliga traditioner och många arenor som värd för en mängd olika aktiviteter och underhållning.

Årliga Ice Snidning Show

En helg i februari varje år, centrum Mount Clemens värd sitt varumärke händelse isen carving show. Händelsen har imponerande isskulpturer, carving demonstrationer och en isskulptur minigolfbana. Helgen startar med Fire & Ice Chili Cook-Off, med lokala restauranger tävlar om att väljas bästa chili med förmåner som går till olika välgörenhetsorganisationer.

Konst och hantverk Show Series

Tre gånger varje sommar, gatorna i centrala värd en konst och hantverk Show med fri entré. Bås inkluderar handgjorda smycken, snickeri, återvunnen kläder och dekorativa keramik. Målningar och andra konst visas också från lokala och regionala konstnärer. Showen körs vanligtvis på fredagar och lördagar på Macomb Place och omgivande gator. Den första utställning sker i dagarna före mors dag, med fler utställningar i juli och augusti.

Anton Art Centers ArtParty

Mount Clemens älskar sin plats som en lokal konst mecka, och Anton Art Center värd utställningar och evenemang under hela året. Den årliga ArtParty normalt hålls i september är deras lysande ögonblick, faktureras som "den som är vem händelse av Macomb County." Kvällen fungerar som den största galleri mässa för bildkonstnärer och en social händelse för konstnärer, givare och allmänheten. Lokala restauranger från konditorier till stekhus ge mat och en tyst auktion sker med saker som rundor golf och biljetter till professionell idrott som säljs till förmån för Anton och det lokala konstlivet. Anton är också värd en livlig julmarknad genom december månad med olika listig gåvor och dekorera varor.

Riversight & Ljud Concert Series

På de flesta sommar fredagar, flodområdet med utsikt över Clinton River värd en konsertserie med kända musikaliska akter. De föreställningar är gratis och oftast har massor av mat och ibland fyrverkerier efter showen. Varje konsert har familjevänlig musik med en allmänt retrokänsla, såsom tribute band till Rod Stewart eller Jimmy Buffett och återgång fungerar som Rare Earth.

pågående händelser

Mount Clemens iscensätter pjäser och musikaler regelbundet på The Box Theatre på Walnut Street, som har en fantastisk, svart låda-stil scen. Emerald teatern i närheten har en helt annan underhållning, inklusive rockkonserter och DJ nätter samt färgstarka händelser som Cagefighting matcher.


  

Kommentar