Instruktioner för Luhr Jensen Chief Rökare

April 7

Instruktioner för Luhr Jensen Chief Rökare


Luhr Jensen bärbara rökerier är utformade för hemmabruk. Little Chief och Big Chief hemelektronik rökerier kan användas för att ge smak till en mängd kött, inklusive kött, fågel och fisk. Med hjälp av en Luhr Jensen rökeri är lika enkelt som att ta bort de ställningar, sätta ditt kött in och kopplar in enheten.

Instruktioner

1 Förbered köttet genom att ta bort alla ben och separera köttet i hanterbara bitar. Om du gör ryckiga, vara noga med att skära köttet på lämpligt sätt i tunna skivor. Fisk bör filéad och sköljas för att avlägsna eventuella blod. Saltlake köttet med hjälp av en saltning mix, eller din egen recept. Brine är en salt marinad som kommer att lägga smak kött och göra det mer anbud. Mindre, tunna bitar av kött ska blötläggas i 4 till 6 timmar och större bitar bör brined under 8 till 12 timmar.

2 Ta ut gallren från Luhr Jensen Smokehouse och placera köttet på hyllorna.

3 Fyll på ställningar i rökeriet och stänga dörren. Om du har en toppmatad version, ladda ställningar så de stack ovanpå varandra. Om du har en frontmatad grill, skjut ställningar på plats.

4 Anslut Jensen Luhr Smokehouse i en 110 volt växelström utlopp (amerikansk standard).

5 Avlägsna smakpannan från fällan dörr på framsidan av rökaren och fylla den med den önskade bränsle. Beroende på vilken typ av kött du lagar mat, kommer olika bränslen lägga olika smaker till köttet. När full, kan du glida smaken pan genom luckan på rökeriet och på värmeelementet. En kastrull med bränsle kommer vanligtvis varar 45 minuter, och du behöver inte lägga bränsle för hela den tid rökningen. Vanligtvis två eller tre påfyllnad i början av rökningsprocessen bör räcka.

6 Rengöra rökeri när processen av rökning och torkning är klar. Borsta av grillar och långpannan och lägg dem genom diskmaskinen. Om du inte har en diskmaskin, rengör droppskålen och grillar för hand med diskmedel och varmt vatten. Hyllan och rökning kammaren inte kräver rengöring men kan dra nytta av att torkas av med en fuktig trasa.


  

Kommentar