1980 Workout Outfit Idéer

April 16

1980 Workout Outfit Idéer


1980-talet träningspass modescenen var inte rädd för att visa kroppen. Folk var glamorös och sexig när de arbetade ut på 80-talet, och bar färgglada åtsittande dräkter, avskurna skjortor och avslöjande bottnar. Motion kläder var slitna inte bara till gymmet men under vardagliga rutiner och ofta till skolan.

pannband

Huvudbandet var en stapelvara tillbehör av 1980-talet träning mode. Sett i otaliga 80s filmer, pannbandet eller svettband var både nyttig och elegant. Medan pryda den hjässan, höll den hår från att falla in i ansiktet och absorberas någon svett som droppade ner under träning.

Spandex

Spandex bars skamlöst på 80-talet av både män och kvinnor. Tight, färgglada byxor och toppar var slitna under korta shorts, remmar och unitards. Denna stretchiga materialet var perfekt för övning eftersom det inte hindra kroppsrörelse. Spandex höll hud täckt samtidigt avslöja formen och konturerna av kroppen.

unitards

Unitards är ett stycke hela kroppen passar som täcker bålen. Kvinnor bar unitards ensam eller över strumpbyxor, spandex eller shorts. Unitards, som spandex, är huden stram och ofta färgglada. Unitard snitt varierade kraftigt på 80-talet. Några var måttligt utformade, medan andra avslöjade klyvning och hade rem bottnar.

Benvärmare

En annan stapelvara i 80 träningspass mode var benvärmare. Blev känd genom filmer som "Flashdance" benvärmare är mjuka rör som täcker en kvinnas vader och vrister. Benvärmare sträcks ut längs vaden och sedan scrunched ned till anklarna och runt toppen av skon.

T-shirts

T-shirts bars under 80-talet för att arbeta så bra. T-shirts var, liksom de övriga artiklarna, färgglada och åtsittande. Män skulle ofta skära ärmarna utanför T-shirts att avslöja sina kistor och sidor. Kvinnor skulle skära halsen att låta T-shirt drapera över axeln, eller klippa botten av avslöjande mellangärdet, eller båda.

träningsbyxor

Träningsbyxor var slitna inte bara att träna, men runt huset, för att springa ärenden och även till skolan. Färgade träningsbyxor var en favorit val för både män och kvinnor. På 80-talet var de flesta träningsbyxor av bomull fleece och hade elastiska midjor och fotleder, vilket gör dem blossa ut.


  

Kommentar