Tips för Gum klistra

February 17

Tips för Gum klistra


Gum pasta är en ätbar och smidig pasta som används för att forma figurer, former och modeller för kaka Utsmyckning. Den används ofta för att göra realistiska blommor på dekorativa tårtor för bröllop, födelsedagar och andra speciella tillfällen. Gum pasta är ätbar men trots allt tork, inte smakar mycket bra, vilket är anledningen till när som omfattar en kaka är fondant används oftare och gummi klistra sparas för olika figurer. När du först börjar använda gumpaste kan det verka skrämmande, men med praxis processen för gjutning blir enklare eftersom du lära dig nya tekniker och anpassa sig till de olika torkningsscheman.

Vilket gör Gum Paste

Gum pasta kan köpas redan gjorts, men många tårtadekoratörer föredrar att göra det själva. Gum pasta har fyra huvudingredienser: florsocker, vatten, majssirap och dragantgummi. Såsom dragantgummi är ibland svårt att hitta, kan du märker recept som använder äggvitor, strösocker, Tylose och Crisco i stället för det. De flesta tuggummi klistra recept be om ingredienser som skall blandas med en elvisp, knådas till önskad konsistens och placeras i kylskåp i cirka 24 timmar.

verktyg

En stor del av gjutning och forma arbetet utförs med fingrarna, men det finns också en mängd verktyg som hjälper dig att avsluta dina modeller och figurer, liksom detaljarbete på tandköttet klistra blommor. Verktyg för tuggummi klistra inkluderar formverktyg, skärande verktyg, tandpetare, skum skärytan, tung-gauge tråd och ett urval av borstar för att applicera kronblad damm och lim.

dekorera

När din grundmodell är klar, kommer du att använda olika andra tekniker för att dekorera dem och få dem att se mer realistiskt och imponerande. Vid användning av ofärgad tuggummi pasta, kommer du vill använda färg efter avslutat modell. För att göra detta, använda en färg gel eller färg pasta till modellen med en tandpetare. För tuggummi klistra blommor, tillämpa kronblad damm med en liten borste som det sista steget; kronblad damm ger dina blommor en mer realistiskt utseende.

Torkning

Torkningen tar en hel del tid: några timmar för en relativt tunn modell, med 24 timmar till flera dagar för dina tjockare modeller. Pastan blir hård och skör, så en gång torkat, måste du vara mycket försiktig med det. Att påskynda torkningen, kan du placera modeller framför en fläkt eller på bitar av frigolit. Aldrig sätta gummi klistra i en varm ugn, eftersom det kommer att förstöra dina modeller. Efter montering tandköttet klistra modell, förvara den på en sval plats tills den är helt torr.

Med användning av Gum Paste

För att börja använda tandköttet pasta, måste du först rulla ut på en jämn arbetsyta med en dammas kavel eller pasta rulle. Ta en liten bit tuggummi pasta och rulla tills den är ca 1/16 inches tjock, sedan placera resten av gummi klistra i en sluten behållare tills du är redo att använda den. Damm händer, arbetsyta, roller och tuggummi klistra med majsstärkelse.


  

Kommentar