Det bästa sättet att ta bort Kroppshår

March 3

Avlägsnande kroppshår behöver inte vara en prövning. Det viktiga är att förbereda sig väl och använda rätt metod, beroende på vilken del av kroppen du arbetar med.

Förberedelse

Förberedelser är halva slaget när det gäller att ta bort kroppshår. Om du rakning, använd en ren rakkniv och en peeling eller rakgel att få närmast roten. Detta kommer att resultera i en nära rakning som varar några dagar jämfört med bara en dag. Om du vaxning håret, bestämma hur mycket tid och pengar du har att investera. Om det är första gången vaxning håret, är det en bra idé att ta hjälp av en professionell genom att besöka ett spa eller salong som erbjuder kroppen vaxning tjänster. Om du är en erfaren waxer, har du förmodligen upplevt processen tillräckligt många gånger som du kan göra det själv eller med en vän hemma.

Rakning

Rakning är idealisk för underarmar, armar och ben. Det kan också arbeta i det offentliga området, men var noga med att undvika inåtväxande hårstrån, vilket kan vara smärtsamt och besvärligt att ta itu med på detta område. Kom ihåg att raka i den riktning håret växer för bästa resultat och för att undvika inåtväxande hår. Använd en ren rakkniv och skölj den mellan rakar. Rakning kan göras varje dag, och det är en billig och enkel metod. Om du väljer att återfukta omedelbart efter rakning, använda en icke-doftande lotion för att minska rodnad eller inflammation, som kan uppstå med kraftigt doftande lotioner och krämer.

Vaxning

Vaxning är idealisk för områden som kan vara svåra att nå eller helt enkelt en besväret att ta itu med på en regelbunden basis. Vaxning drar bort håret från roten och skapar en smidig tjänst i minst tre veckor. Detta gör det perfekt metod för att avlägsna kroppshår för ryggen och skrevet. Eftersom vaxning kan vara ganska smärtsamt (speciellt om det är första gången), ta en aspirin en timme eller två innan. I en salong, men tekniker brukar kunna arbeta snabbt, vilket gör förfarandet relativt smärtfritt. Hemma, kan det vara lite svårare. Leta efter ett hårt vax formel, som inte kräver pappersremsor. Efter vax har använts, låt den svalna. Repa en ände av vax "band" och skala tillbaka det snabbt. Tillämpa en ljummen badhandduk till området för att lugna den och använda trollhassel för att minska rodnad.


  

Kommentar