Frisyrer för en 44-årig

February 15

Frisyrer för en 44-årig


Att hitta rätt stil för din ålder kan vara svårt. Ansiktsform, hår textur, jämn färg är faktorer i att välja den bästa frisyr. En man som är 44 har färre alternativ - som de gör i alla åldrar - ". Gamla" än en kvinna som är 44. Detta är en ålder där du vill se mogna, men ännu inte frisyrer kan fortfarande vara kul, professionell och ett komplement till dina funktioner.

Män frisyrer

En man som är 44 vill ha en enkel frisyr som inte tar mycket tid att stil, enligt hemsidan New modetrender. Detta innebär kortare frisyrer, med mindre produkt. Alla dessa fungerar med alla ansiktsform.

Penseln Cut frisyr är kortklippt på sidorna och tillbaka, med toppen skärs jämnt vid en viss längd. Om längre, är det stil uppåt; annars är det skärs tillräckligt kort för att stå upp på egen hand, som liknar borsten på en borste. Affärs Människans Cut är en mycket lämplig frisyr för en man i åldern 44. Denna frisyr är skildes på sidan och håret klipps lite längre fram och toppen och kortare på sidorna och tillbaka. Hårgelé kan användas eller det kan helt enkelt vara utformade i vått tillstånd. Även känd som "High och Tight" den militära Cut är idealisk för inget krångel kort hår. Det finns några subtila skillnader med olika militära Cuts, men alla fungerar för de flesta typer av hår. Det handlar om hår som rakas på ryggen och sidorna och mycket kort på toppen. Det finns inga "smällar" med denna stil snitt.

Kvinnor - Korta

En 44-årig kvinna kan luta mot en kort frisyr, eftersom det är lågt underhåll. Lägga skikt hjälper till att hålla utseendet höft och elegant. Lägga till lager på en bob längd ger håret textur och skapar volym, enligt Tips för Moms hemsida. I den här åldern, är det bäst att hålla skärlängd symmetrisk på alla sidor. Bangs kan lägga till ett ungdomligt utseende, men det beror på din ansiktsform. I detta skede vet du förmodligen om du ska ha lugg eller inte.

Kvinnor - Medium

Medellånga hår är säker, eftersom det fortfarande kan nålas upp eller ringlad. Det är en fin kompromiss mellan dramatiska kort hår och verkligen långt hår. Hår på denna längd kan skäras rak eller med lager. Men om ditt hår är gallring, skikten kan bara lägga på problemet. Bena håret åt sidan ger volym och stil.

Kvinnor - Lång

"Det finns många missuppfattningar om äldre kvinnor och längre frisyrer" opines Paul Jones av webbplatsen Tips för Moms. "Det är inget fel med en äldre kvinna som bär en längre stil så länge det har stil." Långt hår kan ringlad eller slitna upp, och det har den mest mångsidiga stil-wise. Det finns ingen anledning en mogen kvinna inte kan ha denna typ av hår. De bästa långa stilar för en 44-årig är långa lager, med kortare trådar runt ansiktet, eller ett rakt snitt som är beroende på vilken typ av hår, lätt böjt vid ändarna eller rufsig. Även en kvinna kan omfamna sin gråa hår, rekommenderar Good Housekeeping också att istället för att gå mörkare att dölja grått, lägga blonda höjdpunkter för att täcka dessa gråtoner samt lätta ansiktet.


  

Kommentar