Svarta kvinnor Wedding Updo frisyrer

January 12

Updos fortfarande en populär stil val för många brudar. African American brudar kan skapa en updo på något hår konsistens, om deras hår är naturligt (utan kemiska straighteners i det), texture eller avslappnad. Svarta kvinnor kan även stil updos med flätat hår. Rådgör med din stylist för att välja den mest smickrande frisyr för din bröllopsdag.

Rakt hår

Svarta kvinnor som slappna av (kemiskt räta) eller tryck håret rakt kan skapa updos som sträcker sig från enkla till komplexa. Franska vändningar, höga bullar och halva updos är alla stilar som fungerar bra med rakt hår. När du skapar bröllopsdag stilar, vill du dem att pågå hela dagen så använd hårnålar som matchar färgen på håret och hårspray för att hålla stilen på plats.

Placera en lätt gel runt hårfästet att jämna några enstaka strån och borsta den på plats innan styling en updo. Twist håret eller dra upp den i en hög bulle. Lägg tillägg för mer volym eller längd.

För partiella updos, lämna ryggen rak eller skapa spiral lockar med en locktång eller rullar.

Lockigt hår

Texture hår är vågigt eller löst ringlad, medan naturligt svart hår kan vara vilken som helst struktur från vågig till hårt lindad. Du kan skapa samma updos som på rakt hår, men styling naturligt hår kan ta längre tid på grund av den noggranna detangling behövs. Låt håret konsistens lägga intresse för din stil istället för att försöka räta ut det.

flätor

Ha en professionell skapa en flätad stil för dig. Eftersom flätor med tillägg kan ta flera timmar att designa, har detta gjort en dag eller två innan bröllopet, inte på morgonen. Om du har individuella fläta förlängningar, vrida dem i en fransk twist och säkra med massor av hårnålar. Du kan också välja en stil som gudinnan flätor, som är tjocka flätor stil i en elegant updo, men vet att du kommer inte att kunna ta ner dessa lätt tills du är redo att göra om stil.

Överväg kombinations stilar såsom smala rastaflätor som dras upp och sedan accent med en lockig topknot. Använd hår tillägg såsom bullar och band lockar att lägga stil på en enkel fläta stil.

Håraccessoarer

Om du inte bära slöja, använda tillbehör som blommor, barrettes, stift och pannband avsedda för brudar. Enkla blom stift kan placeras vid basen av en hög bulle; placera rhinestone stift under en stil för extra gnistan.


  

Kommentar