Business-Wear frisyrer för tonåringar i Pageants

February 12

Business-Wear frisyrer för tonåringar i Pageants


Under en parad, domare och andra åskådare märker allt om de tävlande, från sina kläder till deras frisyrer. Hur du forma håret för en parad är en viktig faktor i utformningen ansiktet, dra bort en viss stil och visa upp dina glamorösa lås. För ett företag-wear tema, tänk om vilka typer av frisyrer som återspeglar en konservativ "göra och som kan hittas på arbetsplatsen.

updos

Updo är ett klassiskt företag ser som hjälper unga damer visas professionell, samtidigt som deras hår ur deras ansikten samtidigt. Updo idéer för en tonåring parad med en business-wear tema inkluderar franska vändningar och fina bullar. Hår kan också nålas upp i ryggen och ligger högt på huvudet. Om tonåring parad tävlande har lugg, kan luggen sopas åt sidan för ett updo eller hållas rakt framför för en sofistikerad look.

flätor

En fransk fläta är en konservativ stil fläta att kontorsarbetare sport att hålla håret tätt och på plats. Flätan börjar vid kronan och faller till baksidan av huvudet. Franska flätor kan även förses så att de hänger ned till en sida. Dessutom kan två flätor vara formaterad på vardera sidan av huvudet och sedan lindas runt varandra i ryggen för en snyggare frisyr.

partiell updo

Partiell updos består av att dra den övre delen av håret upp och lämnar den nedre delen av håret ner. För en tonåring parad med en business-wear tema, är den partiella updo en lämplig stil att välja. Den övre delen kan nålas tillbaka medan löst hår hänger rakt en konservativ look, eller är formaterad med stora lockar för en mer glamorös ta på verksamheten tema. Partiella updos kan accessorized med nålar eller baskrar på sidan för publiken och domare att se som de tävlande är på scenen.

lägre Styles

I affärsområdet, kan du hitta frisyrer som omfattar lägre positioner på huvudet, såsom låga bullar och hästsvansar. Sådana stilar har ofta en sida svepte effekt där håret skildes vid sidan, svepte över ansiktet och fäst vid den nedre sidan av huvudet. Om du funderar på en låg, sidan Hästsvans, curl ändarna av ponny så att håret har volym och våg för publiken och domarna att se. En lägre stil sänder en sofistikerad och ungdomlig meddelande.

helt Down

Vissa affärskvinnor bära sitt hår ner, vilket är en acceptabel frisyr för en tonåring parad med en business-wear tema. Om du forma håret ner, stil delen i en vinkel så att är håret inte jämnt fördelad på båda sidor av delen. Detta skapar volym och bidrar till att upprätthålla det ungdomliga känsla. En rak och elegant frisyr avger ett företags konservativ atmosfär, medan vågigt hår ser roligare och flörtig.


  

Kommentar