Hur Individuellt Wrap Brownies?

February 28

Hur Individuellt Wrap Brownies?


Gör en vanlig lunch särskilda med tillägg av en tjock, seg brownie. Duplicera hemma de individuellt förpackade brownies tillgängliga på restauranger och delikatessbutiker. Du kommer att spara pengar, och brownies kommer förmodligen att vara fräschare, liksom. Hemligheten att framgångsrikt skärning och packning brownies är att koka brownies förrän just gjort, och låt dem svalna ordentligt. Annars kommer du att sluta med en sliskig röra.

Instruktioner

1 Följ receptet eller förpackningen noggrant och baka brownies tills en kniv eller tandpetare införas i smeten kommer ut rena. Underbaked brownies är sliskig och falla sönder, medan overbaked brownies är torra. Kontrollera brownies fem minuter innan receptet leder så att du inte overbake dem.

2 Ställ brownies på en kylande rack och låt dem svalna under flera timmar. Omslag och kylskåp över natten. Brownies är sliskig omedelbart efter gräddningen och skär inte bra. Kylnings dem kommer att säkerställa en jämn, rena snitt.

3 Klipp 5-tums-breda remsor av plastfolie från plastfolie rutan och lägga dem platt på disken. Nyare självtätnings typer av plastfolie har en något stick yta som fungerar bra.

4 Skär brownies till generösa 4-by-4-tums bitar med en vass kniv. Lyfta dem ur noggrant en i taget med en spatel eller kaka server.

5 Placera enskilda brownies nedåt på varje ruta av plastfolie. Wrap kortsidorna i första och sedan vika långsidorna upp tätt över baksidan av brownie. Lagra brownies i kylskåp i upp till en vecka eller i frysen i en månad. Föra dem till rumstemperatur före servering.

Tips

  • Klä upp brownies genom att lägga till nötter, choklad chips eller ens hallonsylt till smeten.
  • Placera tunga föremål, såsom äpplen, juice eller smörgåsar på botten av lunch väska med brownie på toppen så det inte blir krossas.

  

Kommentar