Botten Round Roast Matlagnings Avstånd

November 2

Botten Round Roast Matlagnings Avstånd


Även kallad gumpen stek, är botten runt en tuff, magert nedskärning av kött som bäst när långsamt tillagas i en gryta potten och serveras som en klassisk grytstek tillsammans med rotfrukter och varma, färskt bröd. En relativt stor sänkning, vanligtvis säljs i tre till sex pund stekar, ger botten runda brukar räcka kött har resterna för nästa dags lunch.

Instruktioner

1 Gnid köttet med kryddor såsom salt, peppar, paprika, lök salt och sött, hackad vitlök. Örter som salvia, mejram och timjan kan också användas.

2 Värm en msk. vegetabilisk olja i en stor gryta kastrull på medelhög värme.

3 Brown steken på varje sida för en minut, svarvning köttet med en tång. När båda sidor har stekt, ta bort steken och lägg den åt sidan på en tallrik.

4 Fräs rotfrukterna i samma kruka tills de börjar bara att bli anbud, cirka fyra till fem minuters koktid. Tillsätt salt och peppar samt en lagerblad och några andra föredragna kryddor. Fräs örter och grönsaker under en minut.

5 Lägga till två koppar rött vin, köttbuljong, vatten eller en kombination av vätskor. Låt vätskan värme tills det kommer till en mild sjuda. Tillsätt köttet tillbaka i grytan och ta grytan upp till en långsam, sjud koka. Täck grytan och koka i två till tre timmar.

6 Kontrollera vätskenivån i potten grillat ibland hela tillagningstiden. Den stewing vätskan behöver inte täcka steken, men det bör vara tillräckligt för att täcka botten av krukan med cirka 1 tum. Titta att vätskan inte kokar ur potten.

7 Ta temperaturen på steken efter ca 2-1 / 2 timmar av tillagningstid. Steken ska laga till en temperatur på minst 145 grader Fahrenheit, men koka inte högre än 160 grader eller kan resultatet bli en tuff och kryddig grillat.

8 Ta steken ur krukan och placera på en skärbräda för att vila. Ta grönsakerna ur potten med en hålslev och lägg i en separat skål. Håll återstående juice för att göra sås om så önskas.

9 Carve steken i tunna skivor och servera med grönsaker och sås.


  

Kommentar