Hur man bygger en Conure Bird Cage

October 2

Hur man bygger en Conure Bird Cage


Conures är en art av sällskapsfåglar vars ursprung är Central- och Sydamerika. Det finns flera varianter av parakiter med olika färger. Vad de har gemensamt är deras intelligens och tendens att flytta runt, vilket gör det viktigt att de hållas i en stark bur för att förhindra dem från att skada den eller stekning bort. Conure burar kan hållas utanför eller inne i huset. Vad som är viktigt är att skydda conuren från elementen och rovdjur

Instruktioner

Konstruera FRAME

1 Konstruera en fyrkantig ram 2 fot lång, 2 fot bred och 2 fot hög med hjälp två av fyra trästycken fästa med 2,25 tums spik.

2 Skär av en 2 fot av 2 fötter plywood bit. Fäst den ena änden av ramen med 2 skåp gångjärn. Fäst spärren låset. Det kommer att bli dörren till buren.

3 Fäst en 19 tums gauge trådnät runt buren utom där dörren är. Hålen i nätet bör vara liten, helst 1,25 cm x 0,62 cm. Säkra trådnät med stålstänger på sidorna placerade en halv tum isär. Detta avstånd kommer att säkerställa conuren huvud är inte instängd mellan stängerna samtidigt som man försöker att sticka ut ur buren.

4 Placera en stålstång bit längst upp i buren där conuren kan abborre. Conures älskar perching och buren bör ge en så naturlig miljö som möjligt.

5 Skär en plywood stycke 2 fot i fyrkant och lägga den på toppen för att skydda conuren från elementen. Fäst den ordentligt med 2,25 tums spik. På detta tak, bifoga ett handtag med hjälp av 2,25 tum naglar. Handtaget är viktigt när du vill flytta buren från plats till plats.

6 På golvet, satte ett trådnät så att conure s feaces falla ner och det stannar i en ren miljö. Denna mask kommer också att förhindra det från att äta sin egen matresterna. Fäst en utdragbar bricka under golv trådnät där feases och matrester kommer att sjunka. Detta kommer att göra det lätt att säkerställa renlighet för buren.

7 Fäst ben till buren med 2 fot 2x4 vedbitar på alla hörn. Detta kommer att höja buren för att skydda conuren från rovdjur som insekter och ormar. Det kommer också att se till att grundvattnet inte komma in i buren när det regnar.

Tips

  • Var försiktig när du mata conuren att säkerställa att det inte steka bort när du öppnar dörren

  

Kommentar