Hur man tvätta håret i ett badrum Sink

July 5

Du kan sakna ett schampo skål eller liknande objekt i ditt hem. Många individer som styla håret för vänner eller släktingar kan tvätta håret i diskhon, om det sjunka har en spruta. Beroende på ditt hem, dock kan det vara nödvändigt att tvätta håret i ett badrum handfat. Även om detta kan vara något av en utmaning på grund av storleken på den person, kan tvätta håret i ett badrum handfat göras genom att använda rätt teknik.

Instruktioner

1 Placera en pall eller en stol framför badrum sink. Testa olika pallar och stolar tills du hittar en som är en bra höjd för personen att sitta bekvämt.

2 Låt personen sitter i sink (vänd bort från diskbänken) och utvidga sin hals bakåt.

3 Lägg en handduk under halsen så att det är mer bekvämt. Om personen är extremt obekväm i detta läge, kan du behöva ha honom knäböja, inför handfat och luta huvudet nedåt.

4 Slå på vattnet till önskad temperatur. Om personens huvud inte går direkt under kranen, kan du behöva använda en kopp eller annan behållare för att hälla vatten från kranen över huvudet för att se till att håret blir helt blöt.

5 Handduk torka håret lätt så att det inte är droppande våt. Har personen sitta upp. Eftersom hårtvätt i ett badrum sink är inte det mest bekväma operation, bör du ge personen så många pauser som möjligt att sitta upp rakt.

6 Kläm dagliga schampo i händerna och massera det i hela håret.

7 Låt personen förlänga huvudet i handfatet igen och skölj schampo helt ur håret, återigen med hjälp av koppen om det behövs.

8 Låt person att sitta upp än en gång, och handduk torka håret för att avlägsna överskott av vatten.

9 Squeeze daglig balsam i händerna och arbeta genom håret från rot till topp.

10 Låt personen förlänga sitt huvud i vasken och skölj balsam ut helt, som i steg 7. Nu håret är redo att klippa och stylade, eller helt enkelt torkas.


  

Kommentar