Little America Hotel i Flagstaff, AZ

February 15

Omgiven av en 500-tunnland privata skog och bara några minuter från en golfbana som är öppen året runt och en skidort som är upptagen under vintermånaderna, är Little America en AAA-rankade Arizona Hotel.

accomodations

Little America erbjuder en mängd olika rum beroende på dina behov och din prisklass. Den mest grundläggande är fortfarande betraktas som en deluxe i detta hotell medan nästa steg upp är en skog vy, och sedan finns det sviter, inklusive en guvernörens eller Presidentsviten vid den övre änden, som av 2010.

rates

Deluxe-rummen är prissatta på $ 129 en kväll, medan utsikt över skogen är mellan $ 149 och $ 159 per natt. Sviterna börjar på $ 250, och guvernörens och presidentsviter kostar $ 350 per natt. Hotellet har erbjuder reducerade priser för statliga och federala regeringen anställda baserat på säsong och tillgänglighet, som av 2010.

Bekvämligheter

Little America erbjuder trådlös höghastighetsanslutning till Internet i alla rum och i hela hotellet samt trådlös internetanslutning. Det har bekvämligheter som kabel-TV, hårtork och kaffebryggare, samt ett fitnesscenter, en utomhuspool och hot tub och en halv mil vandringsled genom deras privata skogen. Leden är inte rensas från snö under vintern.

dining

Little America erbjuder gästerna många sätt att äta. Den västra Gold Restaurant, Tiffany Tree Lounge, eller äta på rummet finns.

Händelser och kampanjer

Den "Ski och Stay" paketet är hotellets främsta befordran. I paketet ingår ett rum, skidlift biljetter, och en $ 25 presentkort som kan användas överallt i hotellet. Hotellet har även ett businesscenter och konferensrum för affärsmöten, en personal tillägnad hjälpa planera bröllop händelser och speciella bröllop prispaket.


  

Kommentar