Hemlagad Chemical Hair Treatment

February 11

Regelbundet behandla håret med kemikalier är ett bra sätt att förstöra ditt hår. Många kvinnor väljer för kemisk avkopplande, en process som gör naturligt lockigt eller grovt hår blir rakt. Till en början kan denna metod visas lägre underhåll än att behöva ta itu med besvärliga lockar; Men, kan kemiska behandlingar orsaka brott och svår torkskador över tiden. Ett sätt att undvika denna typ av skador är genom att hålla håret återfuktas och använda naturliga metoder för att skapa en kemiskt avslappnad look.

naturliga Relaxer

Även lite mer tidskrävande än kemiskt avslappnad hår kan uträtning håret hemma ge liknande resultat med en mycket mindre skada. Börja med att sätta håret i stora rullar över hela huvudet. När valsning, se till att hålla de delar av håret relativt tunn och platt mot rullen. Ett bra sätt att göra detta är genom att dra en kam genom håret medan du håller den över huvudet, sedan rulla från toppen hela vägen ner. När du har rullat alla dina hår, föna rötter. Att göra detta medan håret är i stora rullar kommer att räta rötterna, vilket är viktigt när man skapar en elegant stil.
När rullarna har tagits bort, släta en dime -stora mängd keratin-baserad fuktgivande hår kräm hela ditt lås. Om ditt hår har nytvättad, prova att lägga lite mer fuktkräm. Se till att jämnt belägga håret, mycket uppmärksamma på ändarna. Använd en bred tandad kam för att ytterligare distribuera fuktighetskräm. Nästa steg är att linda håret runt huvudet som en turban. Börja kamma alla håret fram över ansiktet tills det inte finns några tovor. Del håret på ena sidan och använda en galt borste för att borsta håret bakom örat och platt mot huvudet. Använd kammen för att hålla delnings delar av håret, sedan vika varje sektion över den ursprungliga delen, med hjälp av galt borste för att platta håret runt huvudet. Fortsätta upprepa detta tills alla i ditt hår är mjukt virad runt huvudet. Se till att hålla på håret så att den inte riva. Klipp lindade håret på baksidan av huvudet.
För en glansig look, spraya lite hår olja glans över dina inslagna lås. Därefter linda en lång bit plastfolie tätt runt huvudet. Det enklaste sättet att göra detta är genom att hålla plastfolie bakom huvudet, sedan linda den runt som om du knyta en bandana runt huvudet. Vira en annan bit över det befintliga plastfolie för stabilitet. Sitta under en torktumlare i 15 till 20 minuter eller låt håret lufttorka. När plastfolie tas bort, låt håret löst och borsta ut med hjälp av breda tandad kam.

Fuktgivande

Ett annat sätt att uppnå en kemiskt behandlad utseende är av återfuktande. Kemiska relaxers kan ofta göra håret ser friskt och glänsande; Men, kan skenet bedra. Använd en hemmagjord inpackning en gång i veckan för att hålla håret återfuktad och ser sitt bästa. Försök beläggning dina trådar i majonnäs, sedan lämna den i ca 10 minuter innan sköljning med kallt vatten. Ett annat recept innehåller en tredjedel kopp vanlig yoghurt, en hel avokado (urkärnade), två teskedar honung och ett ägg. Bananer kan ersättas i stället för avokado.


  

Kommentar